Stavljanje novog HU u Boru

Stavljanje novog HU u Boru

Član
Eh ovako, možda će nekima biti smiješno, nekima glupo što pitam ali ja baš i ne razumijem to pa zato i pitam.

Prijatelj ima Boru 2001. godište i ima sledeći problem:
U njoj je originalni HU koji ima samo kasete i radio, nema za CD, e on bi sad htio da izvadi taj, i stavi neki novi sa CD, ali mu onda ostaje prazan jedan dio jer je taj što je u njemu sad širi od ovih standardnih, kako to riješiti, jel ima neki poklopac za to ili nešto?

Ja koliko znam ima odgovarajuci adapter koji zamjenjuje tu supljinu, nesto kao mali pretinac ispadne, bar je tako na golfu 4, pa potrazi ko ima taj adapter, ubacis i miran

Nadam se da je od pomoci, i nije smijesno pitanje, bar nije tipa "valjaju li ove carape za nazuti" jer u zadnje vrijeme samo takvih tema po forumu ima

pozzy

Član
zen3dom je napisao(la):
Ja koliko znam ima odgovarajuci adapter koji zamjenjuje tu supljinu, nesto kao mali pretinac ispadne, bar je tako na golfu 4, pa potrazi ko ima taj adapter, ubacis i miran

Nadam se da je od pomoci, i nije smijesno pitanje, bar nije tipa "valjaju li ove carape za nazuti" jer u zadnje vrijeme samo takvih tema po forumu ima

pozzy
Vjerovatno je i na Bori isto tako, jer isti je cockpit, bar mislim da jeste :icon_rolleyes:
Hvala puno na odgovoru, pomoglo mi je ovo :cool::cool:

Ma joj, šta ja znam šta ko misli, nekome je glupo nekome vrijedna informacija :icon_smile:

Administrator
upravo tako... imas kao pretinac koji se postavi ispod ili iznad radija i to je to...
http://img25.imageshack.us/i/pb020015.jpg/ evo takav je i kod mene u skodi ;)

Član
Hvala puno, mislio sam da je nešto komplikovanije to odraditi, ali i nije baš, znači samo kupit tu ladicu i to je to

Član
jusuf je napisao(la):
Hvala puno, mislio sam da je nešto komplikovanije to odraditi, ali i nije baš, znači samo kupit tu ladicu i to je to

pa da,mozda najbolje na otpadu potrazit,ili pokusat narucit u autodijelovima;)

Član
A da ne znaš možda cijenu, koliko bi para to bilo ili možda pitam i previse :icon_smile:

Član
@ GOLF_TZ šuti bolan, kakav cener, reci 50 i to da dobro prođeš, moram i ja nešto da zaradim :lol::lol:
@ pioneer_09 ma ja ću to nekako njemu nabaviti i reći 50 on mora uzet kad već kupim :icon_smile::icon_smile: