smajke je napisao(la):Meni isti djavo ha jugo ha golf dvica sta imas na dvici sto nema na jugu
Klima Pojam za oba auta , centralna brava postoji na par hiljada automobila mozda manje iako je proizvedeno par miliona El prozori da nepricam.... imaju istu osobinu jeftini dijelovi
Drugo Golf 2 ima ljudi koji ih i danas dan prodaju po 6000 6500 km (dok je ovaca bice i vune)
a nov jugo 8000 + dvije godine garancije...
Sto da ne kradu.... lako se obije a zavrsi posao prevoza isto ko i bilo koje drugo ( to je obijanje za jednokratnu upotrebu Smile )
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):smajke je napisao(la):Meni isti djavo ha jugo ha golf dvica sta imas na dvici sto nema na jugu
Klima Pojam za oba auta , centralna brava postoji na par hiljada automobila mozda manje iako je proizvedeno par miliona El prozori da nepricam.... imaju istu osobinu jeftini dijelovi
Drugo Golf 2 ima ljudi koji ih i danas dan prodaju po 6000 6500 km (dok je ovaca bice i vune)
a nov jugo 8000 + dvije godine garancije...
joj teorije...ako cemo tako audi a 8 i opel vectra imaju sve zajednicko centralna brava el prozori klima ma sve isto covjece a a8 je i dalje bolje auto...ovo sam lupio dva auta moglo je umjesto osmice i neko slabije auto :lol:
Sto da ne kradu.... lako se obije a zavrsi posao prevoza isto ko i bilo koje drugo ( to je obijanje za jednokratnu upotrebu Smile )
ovo mi je racionalno objasnjenje :lol::lol: mada nema tu racionalnog cuj jugu ukrast oooj na sta smo spali