ŠTA ZNAČI IMATI LOŠ DAN

ŠTA ZNAČI IMATI LOŠ DAN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Florida, SAD

Čovjek je popravljao motor u na dvorišnoj terasi, dok mu je žena bila u kuhinji. U jednom trenutku sjeo na motor i dodao gas da vidi jel motor radi, kad odjednom motor slučajno sklizne s drveta koje je zadnji kotač od motora držalo u zraku. Čovjek, koji se držao za ručke, je odvučen kroz staklena dvorišna vrata i zajedno s motorom udario u zid unutar dnevne sobe.
Žena čuvši udarac, otrčala je u dnevnu sobu i našla muža kako leži na podu, isječen i krvav, te motor kako leži odmah do njega i razbijena staklena vrata. Žena je odmah otrčala do telefona i pozvala hitnu.
Zato što su živjeli na velikom brdu, žena je nekoliko puta pala niz stepenice dok je pokazivala hitnoj gdje je njen muž.

Nakon što je hitna došla i odvezla nesretnog čovjeka u bolnicu, žena je izgurala motor van. Ali je ostalo benzina po podu, koji je ona obrisala papirantim krpama i bacila u wc školjku. U bolnici je čovjek zašiven i pušten kući.

Pri dolasku pogledao je u razbijena vrata i štetu na svom motociklu. Kad je vidio štetu pao je u depresiju, otišao u kupaonicu sjeo na wc školjku i zapallio cigaretu. Kada ju je cijelu popušio, dok je sjedio opušak je bacio među noge u papirnate krpe namočene benzinom. Žena koja je bila u kuhinji ponovno je čula eksploziju i njenog muža kako vrišti. Brzo je otrčala u kupaonicu i našla supruga kako leži na podu. Njegovi guzovi su bili skroz izgorili, a zadobijo je teška opekline među nogama.

Žena je ponovno otrčala do telefona i nazvala hitnu. Na mjesto nesreće došla je ona ista hitna koja bila i prvi put. I dok su iznosili jadnog čovjeka van na nosilima, na stepenicama bolničar pita što se dogodilo da se tako opekao. Ona im je ispričala cijelu priču, a jedan od bolničara se počeo tako jako smijati da mu je jedna ručka od nosila ispala, i jadni čovjek je pao niz preostale stepenice i slomio ruku.

ŠTA ZNAČI IMAT NESRETAN DAN
 
Član
:lol::lol::lol:...jbt koji baksuz...ccc...najjace ovo sto ga je lik na kraju ispustio niz stepenice...:lol::lol::lol:
 
Član
to isto ko ona prica sa onim baustelcom sto se ziv polomio spustajuci bacvu cigala sa treceg kata :lol:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top