elvirjahic je napisao(la):darko13 je napisao(la):Volio bih da ima setova i sa 4300k i 5000k a ne samo ovi plavi i ljubičasti
Što se tiče kvaliteta to je sve Kina i Hong Kong tako da tu nema razlika, ako bih sa sigurnošću znao da se tako nešto npr. proizvodi u Njemačkoj onda bih i više platio!!!
Ko kaze da nema setova od 4300 i 5000K,pogledaj malo oglase
Pogledaj ovdjedarko13 je napisao(la):elvirjahic je napisao(la):darko13 je napisao(la):Volio bih da ima setova i sa 4300k i 5000k a ne samo ovi plavi i ljubičasti
Što se tiče kvaliteta to je sve Kina i Hong Kong tako da tu nema razlika, ako bih sa sigurnošću znao da se tako nešto npr. proizvodi u Njemačkoj onda bih i više platio!!!
Ko kaze da nema setova od 4300 i 5000K,pogledaj malo oglase
Ja kada sam sebi uzimao prije oko pola godine bilo je samo 6000k i 8000k ovi 6000k kao bjeli a plavi skoro ko i ovi u leci i u obicnom faru...Ako ti nije problem stavi mi link gdjhe ima???
edo_16v je napisao(la):Tebe je neko trebao upozoriti prije ugradnje (koliko vidim na avataru Golf 5) hebeni can-bus
mumi80 je napisao(la):edo_16v je napisao(la):Tebe je neko trebao upozoriti prije ugradnje (koliko vidim na avataru Golf 5) hebeni can-bus
možeš to malo pojasnit edo, i ja razmišljam o ugradnji xenona al ako postoji rizik da se nešto pohebe onda ništa od te ljubavi.
važan je omjer cijene i kvalitete.
koliko su sad xenoni za 407-cu i imal ona taj kako ti kažeš hebeni can-bus?