ŠTA TRENIRAŠ ???

ŠTA TRENIRAŠ ???

Član
Trenirao, fudbal, odbojku, kosarku, grapling, a kroz sportove sam provodio vrijeme u teretani pa sam se tu dosta zadrazao ali je kosarka 7 godina zivota uzela, u tom periodu sam bio najsretniji, strasno volim skijanje i radim kao instruktor skijanja, isto tako radim privatno sa klijentima u teretani ovisno jel se radi o zenskoj populaciji ili o muskoj izradjujem programe ishrane i treninga sto mi je zadovoljstvo ovaj nacin zivota me naveo na fakultetu za sport i tjelesni odgoj tu sam upozna i druge sportove malo detaljnije ne samo mahalski... tako da sam cijeli zivot u sportu i nadam se da ce tako ostati i ako me zivot pokusao slomiti sa teskim povredama uvijek se vratim jaci nego ikada :icon_biggrin:
 
Član
Sad sam tek povezo kad mi je drug prico da mu sudac vozi M5-icu. Sudio si valjda bio na tesanj openu momcima iz Tom-Cat kluba. Tanovic i Babajic.
 
Član
kao mali sam treniro fudbal pa prekino i onda prije 5-6 mjeseci opet kreno ,inace igram u 2. zupanijskoj ligi ,znaci nemoze niza liga :D
 
Član
C.Norris je napisao(la):
Sad sam tek povezo kad mi je drug prico da mu sudac vozi M5-icu. Sudio si valjda bio na tesanj openu momcima iz Tom-Cat kluba. Tanovic i Babajic.

Sudim već 4 godine na svim turnirima na Balkanu , a Salkini momci su mi uvjek dragi jer znam da nijedan nije slučajno ušao u ring , kad god sam u TZ odem na treninge , ev jedan klip iz Mejdana :

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2mnhUkr3EoU[/video]
 
Član
svaka cast :cool: i ja evo sve vise razmisljam da se malo vise aktiviram pa sam bas mislio kod salke, ali vidjet cemo kako bude .
 
Član
Ja od malenih nogu ne treniram nista bilo je tu vise manjih prekida a zadnji put sam prekino prije 7 dana tako da mi dobro ide ;)
 
Član
Košarku trenir'o duži vremenski period,A2 liga jug,ako ništa,bili smo ekipa koja je najviše pila poslije utakmice u busu ili u kafani.U juniorskoj konkurenciji šamarali ove po kantonu,odemo na državno,nas našamaraju i tako iz godine u godinu.Prestao i to prije par godina,nagurao na 121 kg bio,sad se vratio na 106.Kao i većini,draža kafana.
 
Član
hmmm...

poceo sa Karateom...pa mi bilo zanimljivo ko' ''na morskome plavom zalu''

onda ..Aikido...ali sam uvidio da je najbolja odbrana ustvari zestok napad.
Presao na Taek Won Do full kontakt i malo na Jiu Jitsu.. iz svega izvukao najsnaznije ili bolje receno najprljavije i ukoponovao u neki okrutniji Street fight bez pravila i u kojem se nepreza ni od ceg...naravno nikad nisam imao namjeru takmiciti se niti bilo sto jednostavno volim kafanske i ulucne konflikte rijesiti jako brzo.
Onda su dosli automobili, pivo, stomak... ali srce i tehnika su jos tu uz mnogo jače živce za trpiti idiote (dođe to sa porodicom i pojacanom kaznom za narusavanje javnog reda i mira sa 80 na min 500km) :cool:

sad besciljno ulupavam novce u staru kanturinu, trosim gume na vjezbanje drifta i gripa :icon_rolleyes:

PS: nikad me nije zanimao nijedan sport koji ukljucuje loptu, loptice i slicno....samo extremno :D
 
Top