Franki je napisao(la):Ima i način kako se radi i sve.
http://sr.kemostik.si/belinka-kemostik/proizvodi/?izdelek=1&id=486
dzinn16v je napisao(la):Ja sam sebi radio...kupi eko kozu...oplate vrata dobro ocisti...prije toga stavi eko kozu na radijator sat-dva da se ugrije dobro,tad ce postati puno meksa i bit ce ti puno lakse raditi s njom...namazi oplate NEOSTIKOM i sacekaj 5-6min i lijepi...lagano da ti se ne zguzva na krivinama...i to je to,meni drze vec godinu dana nije se nista odljepilo.
dami2580 je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Ja sam sebi radio...kupi eko kozu...oplate vrata dobro ocisti...prije toga stavi eko kozu na radijator sat-dva da se ugrije dobro,tad ce postati puno meksa i bit ce ti puno lakse raditi s njom...namazi oplate NEOSTIKOM i sacekaj 5-6min i lijepi...lagano da ti se ne zguzva na krivinama...i to je to,meni drze vec godinu dana nije se nista odljepilo.
ok prkusacu nista me ne kosta, samo ne znam da li cu crnu eko kozu ili neko crno platno...![]()
a da ne znas mozda ima li neko ljepilo u spreju, onda bi koliko toliko mogo da kontrolisem sloj ljepila?dzinn16v je napisao(la):dami2580 je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Ja sam sebi radio...kupi eko kozu...oplate vrata dobro ocisti...prije toga stavi eko kozu na radijator sat-dva da se ugrije dobro,tad ce postati puno meksa i bit ce ti puno lakse raditi s njom...namazi oplate NEOSTIKOM i sacekaj 5-6min i lijepi...lagano da ti se ne zguzva na krivinama...i to je to,meni drze vec godinu dana nije se nista odljepilo.
ok prkusacu nista me ne kosta, samo ne znam da li cu crnu eko kozu ili neko crno platno...![]()
Ako mislis koristiti NEOSTIK ljepilo ja ti preporucam eko kozu,iako je puno lakse raditi s platnom...naime ljepilo nemozes nanijeti na svim mjestima jednao,i ako slucajno na kojem mjestu bude veca kolicina ljepila moze ti propustiti kroz materijal i onda si zajebao cijelu oplatu...
dami2580 je napisao(la):a da ne znas mozda ima li neko ljepilo u spreju, onda bi koliko toliko mogo da kontrolisem sloj ljepila?dzinn16v je napisao(la):dami2580 je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Ja sam sebi radio...kupi eko kozu...oplate vrata dobro ocisti...prije toga stavi eko kozu na radijator sat-dva da se ugrije dobro,tad ce postati puno meksa i bit ce ti puno lakse raditi s njom...namazi oplate NEOSTIKOM i sacekaj 5-6min i lijepi...lagano da ti se ne zguzva na krivinama...i to je to,meni drze vec godinu dana nije se nista odljepilo.
Ako mislis koristiti NEOSTIK ljepilo ja ti preporucam eko kozu,iako je puno lakse raditi s platnom...naime ljepilo nemozes nanijeti na svim mjestima jednao,i ako slucajno na kojem mjestu bude veca kolicina ljepila moze ti propustiti kroz materijal i onda si zajebao cijelu oplatu...![]()
emir_89 je napisao(la):pa kad ga naneses uzmi nesto i razvuci ravnomjerno. i ti napravi nuklearnu fiziku od svega toga. laganini se zadaj, ako pogrijesis prvi put, ima popravni:lol: