IGY Član 19.01.2008 #31 dobro dosao ma nista ne pretjeruj, 15-ke spustanje i utgni ga maksimalno i to je to, a unutra sljedi mene i neces pogrjesiti
dobro dosao ma nista ne pretjeruj, 15-ke spustanje i utgni ga maksimalno i to je to, a unutra sljedi mene i neces pogrjesiti
nona Član 19.01.2008 #33 hvala svima na dobrodoslici, vjerujete da vas daljni radovi nece razocarat...
eddo Član 19.01.2008 #34 drug tanka je linija izmedju gotivnog tuninga i choban tuninga. pazi samo da ne pretjeras. ja licno mislim isto sto i igy. sam ga dobro utegni i ....
drug tanka je linija izmedju gotivnog tuninga i choban tuninga. pazi samo da ne pretjeras. ja licno mislim isto sto i igy. sam ga dobro utegni i ....
Fiesta_Boy Član 19.01.2008 #36 to majstore o tome se radi...samo naprijed jel ovo wolfsburg edition hahaha
Toncy Član 19.01.2008 #37 nona je napisao(la): dont vori idem nesto na ovaj fazon... Kliknite za proširenje... HAha ova ti je dobra:lol::lol:
nona je napisao(la): dont vori idem nesto na ovaj fazon... Kliknite za proširenje... HAha ova ti je dobra:lol::lol:
TDI_full_power Početnik 22.01.2008 #40 ooooooooooo pa Dino sine jesil li to ti sta ima novo ?????? jesil sta pametno uradio sa kutijom onom
nona Član 23.01.2008 #41 evo kupih danas cipele za svoju baraku... mislim ako cemo vec tunirat da krenemo od osnovnog...
Nikola Član 23.01.2008 #42 Pravo lijepo izgleda. Jos samo kristalne farove, stope, maska bez znaka i spustanje i ima da bude mjera. Pozz
Pravo lijepo izgleda. Jos samo kristalne farove, stope, maska bez znaka i spustanje i ima da bude mjera. Pozz
SamiRX-8 Član 23.01.2008 #43 Lijepo lijepo...od sitnica se pocinje...mada u ovom sportu nista nije sitnica kada ti izmijeni izgled auta onako kako to ti zelis...pozz
Lijepo lijepo...od sitnica se pocinje...mada u ovom sportu nista nije sitnica kada ti izmijeni izgled auta onako kako to ti zelis...pozz
Ali_G Član 27.01.2008 #45 komso je nasao extra fele za svog ljubimca i odlicno mu stoje samo tako nastavi