sretan sto sam ziv

sretan sto sam ziv

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IGY

Član
emirEX_sa je napisao(la):
nadam se da si izvukao pouku iz svega ovoga i da neces vise. a ako to uradis opet onda si fakat ..... ma ne znam ni kako to da nazovem

da se i ja konacno u necem slozim sa tobom ;)

Član
hehe znaš kako ono kažu Sve je dobro što se dobro svrši ;), a tebe netko gore dobro voli pa te sačuva :icon_smile:, zato pamet u glavu i volan u ruku :D

Član
ne znam vala sta vama pada na pamet...jebo ga ti, tebe neki lik iznervira sto te prestigo...ja do sad evo jos uvijek nisam imo kriticnu situaciju, jer znam gdje mogu brzo (do neke granice) vozit...ne zalijecem se navece, bas zbog tih izlijetanja, posto su ugaseni semafori...
ubuduce pamet u glavu, preko 120 ne idi, gdje nisi dobro siguran...i oci da budu 200 m ispred, a ne 20 m....;)

Član
Imo si izgleda pravo srece,desi se i meni tako nesto te jednostavno navuce odjednom samo gas i mislis sad cu ja njega ,a sekunda fali i gotov si...........cuvaj se............. ;)

Član
E moj ti,dobro je proslo i sad pamet u glavu..Al dzaba opet ce ti nadoci poslije izvjesnog vremena da stisnes papucicu,samo treba imati malo zdravog razuma

Član
treba misliti svojom a ne glavom motora :icon_biggrin:
bog te je sačuvao sad daj sadaku i polako ;)

Član
Cuj 150km/h u po grada :icon_mad: za kaznu sam se prijavi da si napravio prekrsaj :lol:

Sve znas i sve su ti kolege rekli... pamet u glavu;)

Član
Znas sta bi ja uradio, sacekao da se situacija malo smiri, da dodjes sebi, a onda opet to ponovio tom istom dionicom, da vidis jel bila slucajnost sto si se spasio ili ne :D

Član
trizex je napisao(la):
Znas sta bi ja uradio, sacekao da se situacija malo smiri, da dodjes sebi, a onda opet to ponovio tom istom dionicom, da vidis jel bila slucajnost sto si se spasio ili ne :D

:lol::lol::lol:

Član
Deyo je napisao(la):
a38c32f3f00f593c1dc17692bc224c0f.png

Isprintaj ovo i zalijepi na tablu :)

Veliki potpis za ovo!! :cool:

ti si luddd.ovamo ti trebaju pare tamo vamoo..a tako voziss..slomis i sebe i auto na kraju..neznam sto recii..:icon_rolleyes::icon_rolleyes:

Član
trizex je napisao(la):

ludace hahaha :lol::lol::lol:

Član
Faya_M5 je napisao(la):
ne znam vala sta vama pada na pamet...jebo ga ti, tebe neki lik iznervira sto te prestigo...ja do sad evo jos uvijek nisam imo kriticnu situaciju, jer znam gdje mogu brzo (do neke granice) vozit...ne zalijecem se navece, bas zbog tih izlijetanja, posto su ugaseni semafori...
ubuduce pamet u glavu, preko 120 ne idi, gdje nisi dobro siguran...i oci da budu 200 m ispred, a ne 20 m....;)

nisi fino procito, napiso je da se potezo sa jaranom, kolko sam ja uspio skontat...

a sto se tice dogadjaja, ti il si dobre sadake dao, il treba da das. samo te bog spasio...
imo sam i ja par slicnih situacija gdje je sekunda falila da ne dodje do udesa, al ne zbog mojih gresaka nego zbog nekih koji uopste ne razmisljaju sta se moze desiti. i zato, uvijek glavom voziti i ne dopustiti da te neka "zelja" povuce...

haj Ž ti nama jos 100 god i nadam se da si se opametio... ;)

PS. sreca pa ne dolazim u travnik, da moram bjezat od tebe :lol: (sala)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.