sretan sto sam ziv

sretan sto sam ziv

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
prije pola sata je sekunda falila da poginem.. kriv sam vise sto sam isao 150km/h ali je kriv i seljak koji mi je izletio.. radi se o sljedecem(vecina od vas zna to mjesto) jaran me na punoj prestize kod kalibunara(idemo prema pravcu viteza-dakle mi idemo iz pravca turbeta) i sta cu ja mangup za njim, kroz citavu magistralu u duzini travnika smo mi vozili 150-160 i ja sam bio prvi i na predzadnjem semaforu dole gdje se skrece za centar Travnika mi izleti auto(iz centra) ja za kocnicu ma nema teorije iii nemogu da vjerujem da sam uspio da mi je pamet udarila u glavu preci skroz na drugu traku semafori nerade ali idu auta iz suprotnog smjera i imaju tri trake i sreca skroz su na trecoj tamo auta idu(a moju i njihove trake dijeli stub od semafora) i da izbjegnem sudar sa tim tikvanom.. odma dole ispod ima prosirenje stao sam i izasao iz auta uzeo zraka.. nemogu da vjerujem da sam bio toliki idiot da me navede neki mangup da se sa njim ganjam s autom i mal nepoginem( sreca moja pa nije vise auta islo iz suprotnog smjera i da budu na ovoj drugoj i prvoj pored trece trake da nenapravim direktan sudar).. morao sam ovo napisati da malo izbacim ovo iz sebe i da se pokusam opametiti da vise nedovodim u ovakvu situaciju sebe i druge ucesnike saobracaja..nesmijem vise nikad napraviti ovakvu glupost.. nedaj boze moglo je sutra pisati u crnoj hronici da sam poginuo i jos + usmrtio NEDAJ BOZE neke neduzne ljude.. cccc koji sam ja idiot.......

Član
idiote jedan... ccc kroz grad 150.... majmune jedan.... ccc jesi li ti normalan..... :D sve je dobro sto se dobro svrsi... pamet u glavu...

Član
nadam se da si izvukao pouku iz svega ovoga i da neces vise. a ako to uradis opet onda si fakat ..... ma ne znam ni kako to da nazovem

Vidis zato malo pametniji vozaci, kada im se priblizi neki nafurani seljak pored na semaforu ili u voznji i poziva na trku neku, okrenu glavu od njega i jednostavno ga stave na ignore, nastave dalje svojim putem.Bolje da taj neki nafurani seljacic misli da si pi... nego da ti nosis na savjesti neciji zivot ili neko drugi tvoj iako ni kriv ni duzan sa tobom zajedno strada...za trku postoje razne manifestacije koje se organizuju pa svako ima priliku da se pokaze kakav je vozac i kakvo auto ima, a gradske ulice sluze za normalan saobracaj, normalnih vozaca i normalnu voznju prilagodjenu uslovima na putu.Pamet u glavu...tako se obicno desava da te Bog jednom upozori, da ubuduce pazis, jer niko nema 7 zivota da moze tek tako halaliti jedan!

Dokle god te hvata ono za volanom: "ponijela me pjesma ili prosao te neko sa brzim i jacim autom a ti gas, pa za njim udri", nisi vozac nego jedan obicni balavac koji stavlja svoj zivot na kocku a tudji pogotovu...Nije mi zao kad neko divlja i zavali, zao mi kad zavali covjeka koji se vraca kuci s posla i vozi po ogranicenju...

Nadam se da si izvukao pouku iz svega ovoga, sto Emirex rece...

Legend
Jedno je sigurno neces ovo nikada vise uraditi. Bitno je da je savjest proradila, bolje ikada nego nikada. Znam da ti je tesko sada, ali samo se sjeti ovoga od veceras sljedeci put kada te povuce.

Sutra pravac hodja i turbe ubaci sta...

Član
ma ja tako lozim ljude,dajem gas na semaforu,ono,dzip se ljulja,ovamo se neki lik za volanom 1,6d masinerije lozi,zuto,on gas,prva druga,ja lagano,30kmh na sat...i ja sam tako kad sam tek polozio,nista ljepse nego se potegnut s nekim...onda me cura ostavila,zamalo nisam slozio direkt u autobus,brzo vozio i od tada nikad vise...samo lagano...sto mi treba da neciji zivot na savjesti nosim...a vidjeces,kad god se krenes potezat naumpadne ti taj dogadaj i na kocnicu,bar je meni tako...ne smijem vise..drago mi je sto si bar skonto da si pogrijesio,a znam kakva je cesta kroz travnik,vuce te da bar 100-tinjak vozis,tesko se kontrolisat...

Član
e hvala vam ljudi mislio sam da ce biti sve losi komentari,neznam stvarno sta mi je bilo a inace sam s ovim autom skroz miran i nebudalesem znam sta sam radio kad sam tek polozio i uzeo punta kadmi naompadne sam bi sebi kose cupao, a neznam sta me povuce pa uradi takvu glupost ako mi se ikad vise desi ovakva situacija odustat cu i od auta i od svega, jos mi u glavi kocenje i kako se sve priblizavam autu sreca pa skreni na drugu stranu i da bas na toj traci nebude nijendog auta iz suprotnog smjera.. sutra ako Bog da pravac turbe i ubaciti stogod halal i proucit sta.. hvala vam;)

Član
elmir je napisao(la):
e hvala vam ljudi mislio sam da ce biti sve losi komentari,neznam stvarno sta mi je bilo a inace sam s ovim autom skroz miran i nebudalesem znam sta sam radio kad sam tek polozio i uzeo punta kadmi naompadne sam bi sebi kose cupao, a neznam sta me povuce pa uradi takvu glupost ako mi se ikad vise desi ovakva situacija odustat cu i od auta i od svega, jos mi u glavi kocenje i kako se sve priblizavam autu sreca pa skreni na drugu stranu i da bas na toj traci nebude nijendog auta iz suprotnog smjera.. sutra ako Bog da pravac turbe i ubaciti stogod halal i proucit sta.. hvala vam;)
Nema losih komentara kad si i sam shvatio sta je moglo biti i da si pogrijesio, sam si sebe naruzio :D
Samo si pogresno napisao pocetak recenice u prvom postu :icon_smile:

prije pola sata je sekunda falila da nepoginem...
Pa nisi poginuo hvala Bogu, valjda sekunda je falila da poginem :icon_smile::icon_smile:;)

Član
legionar je napisao(la):
elmir je napisao(la):
Nema losih komentara kad si i sam shvatio sta je moglo biti i da si pogrijesio, sam si sebe naruzio :D

Pa nisi poginuo hvala Bogu, valjda sekunda je falila da poginem :icon_smile::icon_smile:;)

ajjj jesam bot sta napisa:icon_confused: slucajno ev ode ispraviti gore hvala na ispravci;);)

EDIT: et ispravljeno.. ;)

Član
elmir je napisao(la):
legionar je napisao(la):
elmir je napisao(la):

ajjj jesam bot sta napisa:icon_confused: slucajno ev ode ispraviti gore hvala na ispravci;);)
;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.