Član
prije pola sata je sekunda falila da poginem.. kriv sam vise sto sam isao 150km/h ali je kriv i seljak koji mi je izletio.. radi se o sljedecem(vecina od vas zna to mjesto) jaran me na punoj prestize kod kalibunara(idemo prema pravcu viteza-dakle mi idemo iz pravca turbeta) i sta cu ja mangup za njim, kroz citavu magistralu u duzini travnika smo mi vozili 150-160 i ja sam bio prvi i na predzadnjem semaforu dole gdje se skrece za centar Travnika mi izleti auto(iz centra) ja za kocnicu ma nema teorije iii nemogu da vjerujem da sam uspio da mi je pamet udarila u glavu preci skroz na drugu traku semafori nerade ali idu auta iz suprotnog smjera i imaju tri trake i sreca skroz su na trecoj tamo auta idu(a moju i njihove trake dijeli stub od semafora) i da izbjegnem sudar sa tim tikvanom.. odma dole ispod ima prosirenje stao sam i izasao iz auta uzeo zraka.. nemogu da vjerujem da sam bio toliki idiot da me navede neki mangup da se sa njim ganjam s autom i mal nepoginem( sreca moja pa nije vise auta islo iz suprotnog smjera i da budu na ovoj drugoj i prvoj pored trece trake da nenapravim direktan sudar).. morao sam ovo napisati da malo izbacim ovo iz sebe i da se pokusam opametiti da vise nedovodim u ovakvu situaciju sebe i druge ucesnike saobracaja..nesmijem vise nikad napraviti ovakvu glupost.. nedaj boze moglo je sutra pisati u crnoj hronici da sam poginuo i jos + usmrtio NEDAJ BOZE neke neduzne ljude.. cccc koji sam ja idiot.......