bilosto Početnik 19.11.2008 #18 daki, sretan ti rodjendan, puno zdravlja, srece, veselja i sve ono sto ide... (eto, jedva pa ne zakasnismo )
daki, sretan ti rodjendan, puno zdravlja, srece, veselja i sve ono sto ide... (eto, jedva pa ne zakasnismo )
Sina Član 20.11.2008 #20 IGY je napisao(la): stari se sta ces sretan rodzendan uz progodan malo pokloncic Kliknite za proširenje... Joj feluga.....:icon_eek::icon_eek::icon_eek: Koliko kostaju 19-ke ovakve?:lol: Sretan rodjus Daki... Jedino sto mi pada na pamet da ti pozelim je puno srece na cesti, jer je to nama vozacima najpotrebnije....
IGY je napisao(la): stari se sta ces sretan rodzendan uz progodan malo pokloncic Kliknite za proširenje... Joj feluga.....:icon_eek::icon_eek::icon_eek: Koliko kostaju 19-ke ovakve?:lol: Sretan rodjus Daki... Jedino sto mi pada na pamet da ti pozelim je puno srece na cesti, jer je to nama vozacima najpotrebnije....
smajke Član 20.11.2008 #21 Srecan rodjendan Daki Again Malo sam poranio bio al ev sad je na vrijeme...
nismo Administrator 20.11.2008 #26 pid='204073' dateline='1227129692' je napisao(la): i od meene sve najbolje DAKI Kliknite za proširenje...
pid='204073' dateline='1227129692' je napisao(la): i od meene sve najbolje DAKI Kliknite za proširenje...
V Vernes_AMG Član 20.11.2008 #29 i od mene cestitke , sve najbolje al zar se nije mogla otvoriti jedna tema u kojoj cemo cestitati rodjendane jer skoro svaki dan bude po jedna tema , pa je malo po meni bezveze
i od mene cestitke , sve najbolje al zar se nije mogla otvoriti jedna tema u kojoj cemo cestitati rodjendane jer skoro svaki dan bude po jedna tema , pa je malo po meni bezveze