GolFanatiCars Član 25.12.2012 #31 Sretan Bozić zelim svim prijateljima koji slave i sve najbolje povodom blagdana
Porschefan Član 25.12.2012 #33 Sretan Božić i sve najbolje svima koji danas slave. A svima općenito upućujem poruku mira, tolerancije i solidarnosti jer samo tako se može naprijed.
Sretan Božić i sve najbolje svima koji danas slave. A svima općenito upućujem poruku mira, tolerancije i solidarnosti jer samo tako se može naprijed.
Death_beat Član 25.12.2012 #34 prijatelji, sve najbolje za bozic. uzivajte danas, zaboravite na probleme sve. ja znam da ja hocu
B.M - Floyd Član 25.12.2012 #36 Srećan Božić svim kolegama katoličke vjeroispovjesti.Da u miru provedete praznike! :icon_smile:
Chuza Član 26.12.2012 #42 Cestit i blagoslovljen Bozic,mojim prijateljima Katolicke vjeroispovjesti od srca zelim.
Yellow Član 26.12.2012 #43 Hvala svima na čestitkama, i također u Božićnom duhu želim svima sve najbolje, nek Vas prati zdravlje i sreća uz Božiji blagoslov.
Hvala svima na čestitkama, i također u Božićnom duhu želim svima sve najbolje, nek Vas prati zdravlje i sreća uz Božiji blagoslov.