VR6Boki Član 25.12.2008 #48 RCat je napisao(la): Hvala svima i takodje sretan Bozic svim ostalim clanovima foruma, koji slave Kliknite za proširenje... Potpisujem :icon_biggrin:
RCat je napisao(la): Hvala svima i takodje sretan Bozic svim ostalim clanovima foruma, koji slave Kliknite za proširenje... Potpisujem :icon_biggrin:
nodiash Član 25.12.2008 #50 roki_actros je napisao(la): Svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti cestit Bozic... Kliknite za proširenje... takodje i od mene...
roki_actros je napisao(la): Svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti cestit Bozic... Kliknite za proširenje... takodje i od mene...
A adnan_17 Član 25.12.2008 #55 Cestit Bozic svim pripadnicima katolicke vjere i od mene:icon_biggrin:
audi sc Član 25.12.2008 #56 hvala svima na lijepim cestitkama,i cestit bozic svima koji ga slave i od mene :icon_smile:
Default Početnik 25.12.2008 #58 prikljucujem se cestitkama SRETAN BOZIC svima koji ga slave i smatraju svojim praznikom ,)
tibor987 Član 26.12.2008 #59 Evo okasnih malo, pijan sam do sad vecinom bio od juce, pa zelim i ja svima koji slave, Sretan Bozic od srca
Evo okasnih malo, pijan sam do sad vecinom bio od juce, pa zelim i ja svima koji slave, Sretan Bozic od srca