pioneer_09 Administrator 21.08.2013 #1 Komentari na temu http://www.bhtuning.com/srcs-top-lista-vremena-na-402m-t-26580.html
rinaldo Član 21.08.2013 #2 Uh spadoh ja na 19 mjesto u BiH , morat će se radit nešto ovako ne ide , :lol:
lauda_bc Član 06.09.2013 #3 pitanje samo jeli Vlado Moravek probio u 9ku. negdje sam procitao da je u osjeku probio u klasu 9. ipak se ogradjujem o tacnosti podataka.
pitanje samo jeli Vlado Moravek probio u 9ku. negdje sam procitao da je u osjeku probio u klasu 9. ipak se ogradjujem o tacnosti podataka.
Milos CTS Član 06.09.2013 #4 jeste ali su ovde vremena sa reakcijom evo i vreme sa ne zvanicnog dela takmicenja
silverstar Član 06.09.2013 #6 da, Vlado je vozio sa reakcijom 9,9 ali na treningu.. na top listi su vremena samo iz zvanicnog dijela, dakle kvalifikacija ili utrka.. PS molim admina da komentare prebaci u temu komentari, a ovdje ostavi top listu radi preglednosti hvala
da, Vlado je vozio sa reakcijom 9,9 ali na treningu.. na top listi su vremena samo iz zvanicnog dijela, dakle kvalifikacija ili utrka.. PS molim admina da komentare prebaci u temu komentari, a ovdje ostavi top listu radi preglednosti hvala