Fele Putovanja.ba Administrator 27.08.2007 #4 Ista lokacija kao i prosle godine, samo kontra smjer ove godine.
cata Član 27.08.2007 #5 znaci ovde kod mene!! ILIDZA-bazeni Terme- ide novi asfalt;jos ga rade,al nekako je uska cesta!?!?!
quattro Član 28.08.2007 #7 jel svi dolazimo , trebamo polijepit naljepnice bhtuning. da se prepoznamo pa sjest dje zaglavit
JD. Član 28.08.2007 #8 ma sad je produzena ona cesta jos malo, bice vise mjesta, a parking je ogroman tako da lokacija u stvari nije losa uopste.
ma sad je produzena ona cesta jos malo, bice vise mjesta, a parking je ogroman tako da lokacija u stvari nije losa uopste.
dadao_style Član 07.09.2007 #11 ima li ikakvih informacija hoće li biti street race u sarajevu i kada zanima me jer planiram dolazit
edo_16v Član 07.09.2007 #13 a u Sarajevu ce biti najzanimljivija klasa preko 2,5 dolaze Gallardo, Viper i 2x F430
dadao_style Član 07.09.2007 #14 to znači da će biti race a može li mi netko reci gdje se nalazi ta nova pista odnosno mjesto održavanja kako naći itd
to znači da će biti race a može li mi netko reci gdje se nalazi ta nova pista odnosno mjesto održavanja kako naći itd
nismo Administrator 07.09.2007 #15 edo_16v je napisao(la): a u Sarajevu ce biti najzanimljivija klasa preko 2,5 dolaze Gallardo, Viper i 2x F430 Kliknite za proširenje... ako je istinito bit ce zanimljivo.... a ne vjerujem da ce biti ista jaci od Hote ili ovog kadeta sto je u Modrici oderao Hotu
edo_16v je napisao(la): a u Sarajevu ce biti najzanimljivija klasa preko 2,5 dolaze Gallardo, Viper i 2x F430 Kliknite za proširenje... ako je istinito bit ce zanimljivo.... a ne vjerujem da ce biti ista jaci od Hote ili ovog kadeta sto je u Modrici oderao Hotu