silverstar je napisao(la):stav od ranije je da necemo suradjivati sa onim organizatorima ciji stavovi ne doprinose ujedinjavanju i poboljsanju SR scene ...
svako ko zeli dobro SR-u u BiH i sire i nije motivisan prvenstveno drugim ciljevima moze racunati na nasu podrsku ...
ADO MOSTAR je napisao(la):Ove godine treba da podignemo sve na jedan viši nivo ako se bude u mogućnosti
nismo je napisao(la):AMK CARBON je svakako da sjednemo i pokusamo se dogovoriti oko poboljsanja, a o organizaciji je rano govoriti, planova ima a vrijeme ce pokazati (da ne bude samo na prici) sta se moze uciniti i koliko je izvodljivo
GocaS6 je napisao(la):nismo je napisao(la):AMK CARBON je svakako da sjednemo i pokusamo se dogovoriti oko poboljsanja, a o organizaciji je rano govoriti, planova ima a vrijeme ce pokazati (da ne bude samo na prici) sta se moze uciniti i koliko je izvodljivo
Nikada nije rano. Evo mi smo već imali prvu skupštinu kluba prije par dana na kojoj je i odlučeno ovo što sam već naveo. Svi bi se nešto dogovarali i "dizali na veći nivo" a nitko k**** ne mrda! Pa lijepo ćete naprijed s tim stavom "ima vremena"!
Goca prijatelju nemoj biti tako siguran:icon_question: Banja Luka je uvijek imala najbolji i najposjeceniji race ne vidim razloga zasto to nebi bilo i ove godine ???GocaS6 je napisao(la):Jedini klub koji je pravio utrke prošle godine jedini će pravit i ove (nažalost). Samo vam mogu reći da smo planirali 3 utrke ubrzanja.
Naravno uz jedan skup oldtimera i organizaciju jedne brdske utrke kod nas u Mo.
O terminima i pojedinostima bit ćete naknadno i pravovremeno obavješteni.
GocaS6 je napisao(la):nismo je napisao(la):AMK CARBON je svakako da sjednemo i pokusamo se dogovoriti oko poboljsanja, a o organizaciji je rano govoriti, planova ima a vrijeme ce pokazati (da ne bude samo na prici) sta se moze uciniti i koliko je izvodljivo
Nikada nije rano. Evo mi smo već imali prvu skupštinu kluba prije par dana na kojoj je i odlučeno ovo što sam već naveo. Svi bi se nešto dogovarali i "dizali na veći nivo" a nitko k**** ne mrda! Pa lijepo ćete naprijed s tim stavom "ima vremena"!