VR6Boki Član 21.09.2008 #13 A sto ce ti ova vatermark zastita na slikama? Pa nece ti ih niko krasti, zna se gdje su prve objavljene i ti imas orginale kao dokaz... Meni su slike katastrofa danas bile :X Uz to, poslali me da budem sudija u Stylingu, pa nista osim trke nisam uslikao. Svi se razbjezali dok sam ja zavrsio ocjenjivanje...
A sto ce ti ova vatermark zastita na slikama? Pa nece ti ih niko krasti, zna se gdje su prve objavljene i ti imas orginale kao dokaz... Meni su slike katastrofa danas bile :X Uz to, poslali me da budem sudija u Stylingu, pa nista osim trke nisam uslikao. Svi se razbjezali dok sam ja zavrsio ocjenjivanje...
JD. Član 21.09.2008 #15 VR6Boki je napisao(la): A sto ce ti ova vatermark zastita na slikama? Pa nece ti ih niko krasti, zna se gdje su prve objavljene i ti imas orginale kao dokaz... Kliknite za proširenje... potpis haj u cosak uredu al ovako preko citave slike je beze
VR6Boki je napisao(la): A sto ce ti ova vatermark zastita na slikama? Pa nece ti ih niko krasti, zna se gdje su prve objavljene i ti imas orginale kao dokaz... Kliknite za proširenje... potpis haj u cosak uredu al ovako preko citave slike je beze