Član
Ne morim samo kazem da je to bezveze otimacina
cestitam na dvije medaljedzinn16v je napisao(la):Ekipa oz Livna taman stigla...bilo je odlicno i vratili smo se s 2 pehara.
Nadamo se da ce biti racea i dogodine.
Nabacit cu koju slicicu kad dodem sebi
Little Dragon je napisao(la):Ja moram aludirati na jednu ogromnu zamjerku a to su cijene pica , ne znam koliko je piva bila ali za sok dati 2.50km koji je u radnji marka je bezobrazno , ajde da su stavili marku i po opet vise od pola marke zarade al oderat narod zedan onako nema smisla , sreca pa je granap bio blizu
Little Dragon je napisao(la):Znas mene samo masi :lol:
VR6Boki je napisao(la):I mene ces vjerovatno poznati po autu :icon_biggrin:
Little Dragon je napisao(la):Sta je rec gdje smo se fulili?
Little Dragon je napisao(la):Ja moram aludirati na jednu ogromnu zamjerku a to su cijene pica , ne znam koliko je piva bila ali za sok dati 2.50km koji je u radnji marka je bezobrazno , ajde da su stavili marku i po opet vise od pola marke zarade al oderat narod zedan onako nema smisla , sreca pa je granap bio blizu
hafaR_ABF je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Ja moram aludirati na jednu ogromnu zamjerku a to su cijene pica , ne znam koliko je piva bila ali za sok dati 2.50km koji je u radnji marka je bezobrazno , ajde da su stavili marku i po opet vise od pola marke zarade al oderat narod zedan onako nema smisla , sreca pa je granap bio blizu
al cevapi i hambureger su drama ko da je od mrtvih macki pravio :lol::lol:
ado_d je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Sta je rec gdje smo se fulili?
Nekoliko puta na stazi. :lol: A i kad je bilo u Sarajevu kod Zetre ti me otjera ja prisao da se pozdravim malo ti se naslonio na auto ti me naruzi :lol::lol::lol:
hafaR_ABF je napisao(la):al kaze bice frizider sa hladnom vodom na cilju za vozace ja taj frizider nigdje nisam vidio :lol::lol:
hafaR_ABF je napisao(la):al kaze bice frizider sa hladnom vodom na cilju za vozace ja taj frizider nigdje nisam vidio :lol::lol: