Član
muha je napisao(la):a hoce li biti dB ....
:icon_question::icon_question::icon_question:
admir jahic je napisao(la):Ajmo organizirat u Glamocu race ima pista a slabo i prolazi auta
Eko je napisao(la):daleko .. ne isplati mi se 2x dolaziti u 7 dana .. posto sam planirao na auto.ba SR 19.og
Octane je napisao(la):Eko je napisao(la):daleko .. ne isplati mi se 2x dolaziti u 7 dana .. posto sam planirao na auto.ba SR 19.og
Pa mozda bi kod nas imao sta vidjeti pa bi ti se isplatilo, jedino sto je najsporija klasa 16sec pa je mozda tu problem??
Eko je napisao(la):Octane je napisao(la):Eko je napisao(la):daleko .. ne isplati mi se 2x dolaziti u 7 dana .. posto sam planirao na auto.ba SR 19.og
Pa mozda bi kod nas imao sta vidjeti pa bi ti se isplatilo, jedino sto je najsporija klasa 16sec pa je mozda tu problem??
bio sam na prvom SR-u u Banja Luci takodjer .. extra bilo .. bice i sad vjerovatno ali ispalo je iznenada, nisam stigao isplanirati ... a klasa nije problem uopste, mogu ja ici ispod 16 sec nije frka (H)
Octane je napisao(la):muha je napisao(la):a hoce li biti dB ....
NEMA Db trkanja
muha je napisao(la):Octane je napisao(la):muha je napisao(la):a hoce li biti dB ....
NEMA Db trkanja
razlog je???
Octane je napisao(la):muha je napisao(la):Octane je napisao(la):muha je napisao(la):a hoce li biti dB ....
NEMA Db trkanja
razlog je???
Iskreno , niko od nas nije za to zainteresovan i nemamo zivaca da se bavimo tim segmentom.
muha je napisao(la):mislite nemate nikoga da zna to uraditi
muha je napisao(la):i jel ima SR sutra onda