POTPISmuha je napisao(la):morate shvatiti da za njih smo svi mi samo ulicni trkaci i klosari , a oni su gospoda koja se voze u novim autima koji im mi placamo i pri tome nas zahebaju za ovakve stvari , umjesto da podrze ovako nesto .
kako kaze Edo Maajka " ... jebo vladu, jebo politiku ......"
Al_Galone je napisao(la):Pa ljudi vi ste tek trazili odobrenje manifestacije jucer!
Zasto se niko nije sjetio da to obavi malo ranije?
Pa nebiste dosli u situaciju da izgubite tolika novcana sredstva.
Nemojte moj komentar shvatiti pogresno,nemislim nista lose i jako mi je zao sto je doslo do ovakvih problema,ali ovo vam je vec drugi put da se desava ovakva situacija. Mislim da biste trebali ozbiljnije pristupiti svemu.
Octane je napisao(la):Moja je zelja i nastojanje od danas da se ista pravila primjenjuju na sve u suprotnom bice tuzbi pa nebitno o kojoj se organizaciji radi.
neeksa je napisao(la):ma to je zato sto Sarajevo organizuje, auto.ba sa sjedistem ovdje naravno...
politika cista
neeksa je napisao(la):ma to je zato sto Sarajevo organizuje, auto.ba sa sjedistem ovdje naravno...
politika cista
Iceman je napisao(la):neeksa je napisao(la):ma to je zato sto Sarajevo organizuje, auto.ba sa sjedistem ovdje naravno...
politika cista
Nidje veze sa vezom kakve sada Sarajevo ima veze sa ovim???:icon_question: