tepSIJA Član 17.09.2008 #32 ne bih da slutim lose, ali vrijeme za vikend po vecini prognoza nece biti bash najbolje...
O Octane Član 17.09.2008 #34 Trka se odgađa za 7 dana zbog loše vremenske prognoze za ovaj vikend. Dakle novi termin je 27-28.09.2008 godine na istoj lokaciji i sa istom satnicom i rasporedom.
Trka se odgađa za 7 dana zbog loše vremenske prognoze za ovaj vikend. Dakle novi termin je 27-28.09.2008 godine na istoj lokaciji i sa istom satnicom i rasporedom.
O Octane Član 20.09.2008 #36 U Banja Luci jutros u 9.00 pada kisa - hvala prognozerima na tacnosti!!!
cocodix Član 20.09.2008 #37 pitanje... gledao sam, nisam nigdje nasao interesuje me sta ce se desavati u subotu a sta u nedelju, da znam planirati koji dan da dodjem, na oba ne mogu nikako
pitanje... gledao sam, nisam nigdje nasao interesuje me sta ce se desavati u subotu a sta u nedelju, da znam planirati koji dan da dodjem, na oba ne mogu nikako
O Octane Član 20.09.2008 #38 cocodix je napisao(la): pitanje... gledao sam, nisam nigdje nasao interesuje me sta ce se desavati u subotu a sta u nedelju, da znam planirati koji dan da dodjem, na oba ne mogu nikako Kliknite za proširenje... U subotu su trke 402streetrace a u nedjelju trke i takmicenje u styleu.
cocodix je napisao(la): pitanje... gledao sam, nisam nigdje nasao interesuje me sta ce se desavati u subotu a sta u nedelju, da znam planirati koji dan da dodjem, na oba ne mogu nikako Kliknite za proširenje... U subotu su trke 402streetrace a u nedjelju trke i takmicenje u styleu.
guster Član 21.09.2008 #41 JD. je napisao(la): koji je dan styling ??? Kliknite za proširenje... Koliko sam ja upucen NEDELJA :icon_biggrin: al mi krecemo u subotu
JD. je napisao(la): koji je dan styling ??? Kliknite za proširenje... Koliko sam ja upucen NEDELJA :icon_biggrin: al mi krecemo u subotu
muha Početnik 23.09.2008 #44 i jel se zna jel ce biti event?? za subotu najavljuju opblacno za nedelju suncano..
RED THUNDER Član 23.09.2008 #45 Ja koliko znam da ce da bude! Subota race, nedelja race i style! Uglavnom vidimo se gore 100%