Sportski H pojasevi??

Sportski H pojasevi??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav, zanimaju me ovi sportski H pojasevi kad bi ih stavio trtebal radit atest, Hoce li policija zezat da njih stavim a skolonim ove standarne..:icon_question:

Član
RE: Sprtski H pojasevi

U ludoj Bosni ne postoji atest za neke takve stvari :)

Atest rade samo na plin kakvi crni H pojasevi , mozesh reci drotu ukro iz aviJona reko mi pilot da ne mogu poginut ako imam ove pojaseve :lol::lol::lol:

Član
mario05 je napisao(la):
:lol::lol: hehehee znaci da kupim i stavim... pa sta bude.. Hvala!!

Pa stavi mada ja nebi nikad stavio H pojasebe kad nebi imao neka sportska sjedista i rupe namijenjene da prodju pojasevi , ali 100 ljudi 100 cudi , 100 zena 200 sisa :D

Član
kod mene su u bmw vec godinu dana i samo se njima vezem ako se vezem nikad me policija nije zezala ni preko granice kad idem ni nista uopce ne pitaju zasto ne koristim obicne pojaseve kod mene su i na vozackom i na suvozackom sjedalu i mogu samo rec SVETA STVAR nenormalno drzanje tijela u sjedalu i sve najbolje pohvale ko nije probao da se veze njima nek neprica kad proba promjenit ce misljenje

Član
bmwscaner je napisao(la):
kod mene su u bmw vec godinu dana i samo se njima vezem ako se vezem nikad me policija nije zezala ni preko granice kad idem ni nista uopce ne pitaju zasto ne koristim obicne pojaseve kod mene su i na vozackom i na suvozackom sjedalu i mogu samo rec SVETA STVAR nenormalno drzanje tijela u sjedalu i sve najbolje pohvale ko nije probao da se veze njima nek neprica kad proba promjenit ce misljenje

Ja sam probao i mogu tvrditi da sam jedino zbog tog pojasa prezivio udes koji sam imao prije 2 godine .

Al kazem samo izlged mi se ne svidja kad se stavi na neka "normalna" sjedista .

Član
ok kod mene su M3 sjedala profilirana pa je Ok ali na neka obicna fotelja stil sjedala bas i ne stoje najbolje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.