edo_benz je napisao(la):de ba 7je sila ziva,ko moj kadet
Ja sam rekao da u moju garazu nece auto bez svijecica a sad sam zbunjenmahe007 je napisao(la):Meni se prednji dio nikako ne svidja,a zadnji bi mogao proci.... a bas me zanima kako ce se ponasati ovaj novi benzinski motor HCCI bez svjećica 'koji misli da je dizelaš' znaci benzinac a manje trosi od dizela :lol::lol:
Astra je napisao(la):ovo ce biti perfektan auto, i jako skup, sumnjam da ce se moci uzeti da valja 2.0 ispod 47 milja, jedva cekam da vidim novu tablu, unutrasnjost, volane, R line pakete, dodatke... Nova platforma koju dijeli sa a3 novim, vjerovatno zato i ima nizu krovnu liniju kao i on... samo da mu gepek malo povecaju..
Astra je napisao(la):ovo ce biti perfektan auto, i jako skup, sumnjam da ce se moci uzeti da valja 2.0 ispod 47 milja, jedva cekam da vidim novu tablu, unutrasnjost, volane, R line pakete, dodatke... Nova platforma koju dijeli sa a3 novim, vjerovatno zato i ima nizu krovnu liniju kao i on... samo da mu gepek malo povecaju..
ArminM je napisao(la):Astra je napisao(la):ovo ce biti perfektan auto, i jako skup, sumnjam da ce se moci uzeti da valja 2.0 ispod 47 milja, jedva cekam da vidim novu tablu, unutrasnjost, volane, R line pakete, dodatke... Nova platforma koju dijeli sa a3 novim, vjerovatno zato i ima nizu krovnu liniju kao i on... samo da mu gepek malo povecaju..
bitno je da nasim strucnjacima ne valja, i ja sam siguran da ce napraviti bum sa ovim modelom:icon_smile: