Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
zamislite kakav je to stroj za ubijanje kad sa 5km osjeti kap krvi, kazu da je svrseno stovrenje i nema prirodnih neprijatelja hehehehe zelite jos informacija http://animals.nationalgeographic.com/animals/fish/great-white-shark.html
pa oke kad citam al volio bi da vidim sliku te ajkule od 4 metra kod nas
jer znam da su i prije bile ajkule al ne tolike pa mi cudno
a sigurno su bezopasne kolike god da su :lol:
ja dosao sa mora ziv i zdrav,a najsmijesnije mi bilo,ja i ekipa u vodi navece oko 10 sati,kad jedan frend umirio se...mi onak gledamo u njega kad ce on ljud ljudi nesto laje!!!.....hahahah kad se ugusio nisam od smijeha..
naravno treba se cuvat a cuo sam i da su nasli neku morsku lisicu u jadranu neznam tacno gdje..
morski pas ima savrsen imunoloski sustav, na istrazivanjima su mu ugradjivali ljudske, zivotinjske tumore i vracalo ga se u more i pratilo, imunoloski sustav je ubio tumor!
kao mali sam razmislja sam da bi toliko brzo pliva da bi oborio svjetski rekord, da sada vidim, umra bi automatski
u slucaju da se nadje u blizini triba stati mirno i nemicat se puno, ako i ugrize, ugrize da "kusa" a ne da pojede ili da odgrize neki dio tijela, dovoljno pribrane osobe pri "kusanju" ostaju mirne i prodju s laksim ozljedama!
gledo sam X emisija o njima, uglavnom njih samo privlaci lupkanje po vodi, dakle ako volite da se prscete, udarate po vodi najebacete testirali X puta 3 nekih likova u plicaku,10-20 m od obale, polili krv i meso oko njih, ajkule dosle pojele njih su samo njuskom udarile da provjere o cemu se radi i otisle, dakle samo se pravite mrtvi hahahahahahaha i nadajte se da niste naisli na neku vec iskusnu