Spajanje led trake da svetli na otkljucavanje

Spajanje led trake da svetli na otkljucavanje

Član
Kako bih mogao da spojim led trake koje vec IMAM u autu koje su pod nogama, kako da ih spojim da se pale kad otkljucam auto i da se ugase kad zakljucam?
Znaci, one su mi trenutno spojene na poziciju, kad ukljucim pozicije one svetle ali ne i kada otkljucam auto.
Ja bi hteo da one ostanu da svetle i posle kad vozim, znaci da ostanu vec na pozicijama ali i da dodatno spojim na otkljucavanje?
Kako spojiti zice, i gde provuci da se ne vide jer su mi ispod nogu vozaca i suvozaca prilepljene odozdo, kontam da bi trebalo na krovno ostevljenje ali gde naci te kablove sa krova i dovesti zice da se ne vide?
 
Član
Skines rasvjetu na krovu, spojis zice, proguras do jednog stoka i povuces ih ispod kedera i spustis ispod table i onda se igras
tako sam ja spajao to na golfu 4, najjednostavnije mi bilo
ja sam uzeo napajanje sa one bocne na zadnjem sjedistu jer onu naprijed nisam mogao skinut
 
Član
A nece smetati to sto su vec spojene na poziciju?
Da ne bude preveliki napon ako naprimer ukljucim pozicije dobijaju 12v i ako jos dodatno spojim gore na krovno svetlo i upalim svetla onda bi se struja pojacala i da se ne zapali sta?
A moze li to jednostavnije da se negde dole nadju ti kablovi koji idu gore do krova jer moraju odnekle doci do gore? :D
 
Član
Ja sam to pravio,kao što ti je Edo napisao,povukao sam žice preko štoka dole do ispod nogu ,a ako hoćeš da možeš paliti i uvožnji onda postaviš jedan dodatni prekidač na ona svjetla u plafonu pa njih u vožnji ugasiš ručno a ostaće da svjetli ono ispod nogu
 
Top