Deyo je napisao(la):Nexus je napisao(la):evo skontao sam kako treba,imaju 2 dzeka na modemu,jedan lan jedan usb
Hehe pa jeste to ali kad spojiš USB moraš se opet konektovati preko PPPoE a nećeš uspijeti jer si već konektovan preko jedne mašine :icon_smile:
Nexus je napisao(la):edo hiti mi kabal
izgleda da mi adsl ostaje al one poskup sto jes jes
smajke je napisao(la):ako je ruter od bh teelecoma onaj odes na brrowseru ukucas 192.168.1.1 on ce ti otvoriti meni od adsl modema
trebas samo postaviti automatsku konekciju i mozes spojiti cetri racunara sami nadju sebi adrese...
i uvijek si konektovan......
a mozes vidjeti na bihnetovoj stranici kako i sta samo malo proguglaj jednostavno je...
pozzz
Nexus je napisao(la):Deyo je napisao(la):Nexus je napisao(la):evo skontao sam kako treba,imaju 2 dzeka na modemu,jedan lan jedan usb
Hehe pa jeste to ali kad spojiš USB moraš se opet konektovati preko PPPoE a nećeš uspijeti jer si već konektovan preko jedne mašine :icon_smile:
to jest,ne mozes koristit oba racunara u isto vrijeme,prvom prilikom se prebacujem na neki drugi net jer elta pocela zajebavat opasno...
iskljucili mi internet prije 2 dana,ja nazovem vice nisi platio,a taj isti dan dobio racun...
kakoo bilo recite mi koji je net dobar na podrucju tuzle,al samo sa zicom,nista wireles i ta sranja?
bulex je napisao(la):Deyo je napisao(la):Ako će ti biti lakše nazovi 1422 pa reci da ti začas kažu, ako se jave
hoce se javiti... al nakon 82685763456 pokusaja
a za taj kablovski... ne znam koje kablo dolazi... al mozda bi se moglo sta preko wireless broadband routera btw imam ja jedan prodati....
emir_89 je napisao(la):Nexus je napisao(la):Deyo je napisao(la):Nexus je napisao(la):evo skontao sam kako treba,imaju 2 dzeka na modemu,jedan lan jedan usb
to jest,ne mozes koristit oba racunara u isto vrijeme,prvom prilikom se prebacujem na neki drugi net jer elta pocela zajebavat opasno...
iskljucili mi internet prije 2 dana,ja nazovem vice nisi platio,a taj isti dan dobio racun...
kakoo bilo recite mi koji je net dobar na podrucju tuzle,al samo sa zicom,nista wireles i ta sranja?
kako ja mogu na isti nacin koristit oba istovremeno?? a i meni se konektuje preko tog PPPoE sranja, sta je vec...
uglavnom, radi normala istovremeno, isto ko da su 2 konekcije odvojene...
kako nije,ja na kablovskoj paket placam 30KM i imam 10GB na 2048kbps + 2GB na 512kbps,i preko toga je sve dzabe al je brzina 64kbpspioneer_09 je napisao(la):a hbg nexa i nije poskup.... 30 KM 5 gb....:icon_biggrin::icon_biggrin:
edoze je napisao(la):eee,nemate vi pojma kako kroz telekabel cure spam postovi po forumima:lol::lol: