Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Meni se ne svidjaju ove nerealne obrade, Nexus, oba Golfa su odlicna po mom misljenju, jedino sto se meni ne svidja ni na jednom autu, ni uzivo ni u PS to je uklanjanje brava, nekako su mi ljepsa auta sa bravama...
e ljudi ako neko moze da odradi moju boru samo da vidim kako bi joj leglo kad bi se spustila samo spustanje i neke bbs felge ????:icon_smile::icon_smile:
ma jednom sam zamjenio naziv i sad da me ubijes ne znam kako..a to je sve na brzinu bilo..al hvala sto ste primjetili all sad ne mogu da nadjem da promjenim naziv...:icon_question:
ma jednom sam zamjenio naziv i sad da me ubijes ne znam kako..a to je sve na brzinu bilo..al hvala sto ste primjetili all sad ne mogu da nadjem da promjenim naziv...:icon_question:
edituj prvi post, full edit i imas gore da mijenjas naslov,,,ajde bogati ubi me u oci
mogu mislit kako se sad ovi antivagenovci nasladjuju, zato ti niko nista nije ni govorio:lol::lol::lol: