sofersajba

sofersajba

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
na oba auta mi je ciknula sofersajba. udario kamencic i onda se prosirila linija sad mi je ruzno tako voziti i odlucio sam da mijenjam...
Nasao sam ovdije u sarajevu kod nekog turcina, covjek se bavi prodajom i postavljanjem sofersajbi ali kod njeg imaju neke kineske i turske...
ima li neko iskustva s tim turskim?on kaze da su dobre i da se niko nije zalio na njih...

Član
adohera je napisao(la):
na oba auta mi je ciknula sofersajba. udario kamencic i onda se prosirila linija sad mi je ruzno tako voziti i odlucio sam da mijenjam...
Nasao sam ovdije u sarajevu kod nekog turcina, covjek se bavi prodajom i postavljanjem sofersajbi ali kod njeg imaju neke kineske i turske...
ima li neko iskustva s tim turskim?on kaze da su dobre i da se niko nije zalio na njih...

Ima covjek u brijescu radi sofersajbe kod mog starog na passatu 3bg pukla... zamjenjena prije 3 mjeseca ..sada taj lik je rekao da je original ali ipak mislim da je turska...nezz ima razlike kazu da se turske sofersajbe pri udesu saspu nema onogg ljepila da ih drzi.... tako da te lakse mogu povrijediti ..mislim da ti je bolje naci negdje na otpadu originalnu sofresajbu i zamjeniti nego davati pare za te druge.. nadam se da sam pomogao pozz;)

Član
a valjda necu toliko opalit da je skroz saspem:lol: valja nabit BMW do sofersajbe:lol:a druga je iso taj passat ko kod tvog starog.
a sto se tice cvrstoce da li su slabije te turske znas li?

Član
heh ...vjruj mi moze biti svasta...da neslutim vise xp ... ,a za sada drzi ona turska...na izgleda nema neke velike razlike... cijena za passata je bila 220 sa ugradnjom ugl kada je ugradis kazu ti ko nesmijes voziti auto jedan dan da se to lijepo zalijepi... zzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.