sociva, sijalice, pomoc!

sociva, sijalice, pomoc!

far nemoj rezati ni pod razno, tj staklo fara, jer ce ti kamencici udarati u socivo i ostetice ga vrlo brzo, pa ce biti 10x gore...

Probaj od plexya napraviti nova "stakla", ali da imaju vise prostora u faru kako bi lece stalo, ili ako vec uspijes ugurati od aku lece slobodno ostavi fabricka stakla, primakni lece do stakla ali nemoj naslanjati jedno od drugo, i tako montiraj, extra ce biti i nema onih "resa" za sta njih 99% tvrdi da ce biti pri ugradnji na fabricko staklo... pozzy

Član
@Armine hvala, valjda ce i kod mene tako biti :cool:
@zen3dom ici ce cista stakla, u pravu si za rezanje provala moja :cool:

Član
Komso ja fakat ne kontam kako moze biti dugo, ako uvalis koplet socivo u far, do stakla! Ne smije da ti smeta ni boca ni aku, jesi ti to pokusao ili mislis da ce da smeta?

Član
ErRoR je napisao(la):
Komso ja fakat ne kontam kako moze biti dugo, ako uvalis koplet socivo u far, do stakla! Ne smije da ti smeta ni boca ni aku, jesi ti to pokusao ili mislis da ce da smeta?

ma moze bit dugo,zasto ne moze,smetalo je i meni,isto ovo sto i njemu smeta,i ja sam stavljao h7 sociva kao i on,morao sam eliminisat bocu od vode,i akumulator pomjeriti malo ustranu,ali nista strasno,boca je kriticnija

Član
ErRoR je napisao(la):

Komso Boga mi pokusao, skinuo kompletan far i stavio far sa socivom da vidim kako svijetli, a bocu sam morao izvaditi da stavim far :cool:
@ArminM ;)

Član
Aham, ja sam uglavio H1 bez problema, ni boca ni akumulator ne smetaju, al eto bit ce da su manja sociva...

Član
Evo ljudi kako to izgleda, ugradjivao sam u farove od G2 pa je i to dodatna komplikacija, imam u planu masku s duplim farovima pa one male duga, a da ovi budu kratka do tad ih necu stavljat :cool:

Evo kolika je duzina ;)