Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
drustvo nasao sam farove sa socivima od spomenutog bmw-a....sada me interesuje da li se ta sociva mogu ugraditi u keceve farove..koliko je njihova cijena, ne bih zelio da me lik prevesla:icon_confused:
hvala unaprijed
pa nisi lud da kupis cjele farove radi optike i to od bmw E30 cija optika i nije cemu, pa po oglasima sam vidjao optika od passata i audia novijeg godista po 60-100km i te su optike daleko bolje..
ja da sam na tvom mjestu ne bih uzeo ta sociva za ubacivanje u farove od keca,al et,svejedno kako god mislim da ces se napatit oko toga,muka je to teza. Ovalan je far od keca,pa je to velika teskoca,ali ako imas celicne zivce istrajat ces,i ubaciti ih
kod mene je bilo sa obicnim staklima,ali sam imao dobra sociva i nisam puno izgubio na vidljivosti,a puno sam dobio sto se tice estetike,sto mi je i bilo vazno. Moze se to fino odradit,najidealnija je bixenon optika,ali ona kosta 300km,tako da to otpada definitivno,kod vecine. Nego snalazit se ovako kako moze i gurat raznorazna sociva u far. Nije lose socivo od punta II,da se fino upasovat,da extra izgleda,ali je tu onda mana sto se gubi kratko svjetlo
sudeci po vasim post-ovima....to bi bila losa opcija...meni je na prvom mjestu vidljivost, tako da sve, sto moze da joj steti, otpada:icon_smile:
sve u svemu, ja sam vise za funkcionalnost nego za estetiku...
mnogo vam hvala na datim objasnjenjima