Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hjoj katastrofe...ne treba rucna za driftanje, pravo umijece je odrzati auto pod svojom kontrolom
dok dodjoh kuci 3 izlitanja sam vidio..
mrzim snijeg:icon_mad::icon_mad:
hjoj katastrofe...ne treba rucna za driftanje, pravo umijece je odrzati auto pod svojom kontrolom
dok dodjoh kuci 3 izlitanja sam vidio..
mrzim snijeg:icon_mad::icon_mad:
:lol::lol::lol: pa kakve su ti gume???? ja jedva cekam ev da me cura nazovi da dodjem po nju da bacim koji drift..... nenormalno napadalo snijega ni budala neide s autom ali JA BGM ODE DA SE MALO IGRAM SA SUDBINOM.. ali naravno nebrinite sam cu biti kad se budem igrao i daleeeekoooooo od saobracaja da mi nebi bilo kao i drugima(bandera,drvo itdd...)
ma dobre gume, koristene svega 5 dana..nego snijeg nenormalno puno napadao po cesti, nije nimalo ociscen, a kisa prije toga padala...na sve strane auta u kanalima...
i joooos ne prestaje padati...
Sad isao par kruzica kroz grad, predobro :icon_biggrin:
Saxo se na novim zimskim odlicno ponasa, znao sam na glavnoj u drugoj brzini pri 50-60 km/h pritisnuti fullgas i auto ode bez proklizavanja naprijed. Neki su mogli pomisliti da imam 4x4 kako auto krece :icon_arrow:
Nema te gume i tog "majstora" koji moze upraviti auto na snijegu i ledu kad se auto razuuzda...Zato pamet u glavu...Manite se tog driftanja i tih zezancija, zna to strasno kostati...
prve snjezne nezgode...
Na petlji kod vogosce ispod mosta, put zenice..
Mercedes, neki hyndai ili nesto slicno, golf i jos 2-3 auta sva u kanalu poredani...
Sad iz Europe u Tamni Vilajet zvani Bosna i Hercegovina. Ljudi moji patnje i vožnje, ništa nije očišćeno, signalizacija nula bodova, gume kod većine vozača užasne pa voze 20 km/h...
ulaz na autoput u Kaknju je priča za sebe...
Današnji put još jedan pokazatelj kako odavde treba ići što prije i čekat neka bolja vremena...
ja danas oko 12 iz Sarajeva se vracao kuci..i zovem starog kaze u TZ pravo snijeg pada a u Sarajevu u to vrijeme samo kisa...i ja okrenem na Zenicu auto putem i sve je bilo OK do Vranduka...odatle sex na cesti hehehe ludilo.....kolone,sudari,sletanja sa ceste...dobro sam stigao kuci negdje oko 4 hehehe