Anais je napisao(la):Bem ti dijasporu, kako je moguce da je 90% gola seljacina u dijaspori
BlackPrince86 je napisao(la):Anais je napisao(la):Bem ti dijasporu, kako je moguce da je 90% gola seljacina u dijaspori
Po cemu si to zakljucio kompleksasu?
gaga je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Anais je napisao(la):Bem ti dijasporu, kako je moguce da je 90% gola seljacina u dijaspori
pa da su imali 2% pameti, mislim na obrazovanje, ne bi otisli vani, nego bi radli ovdje...
rijetko mozes cuti da je neko sa zavrsenim faxom za vrijeme rata otisao vani i nije se vratio...![]()
gaga je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Anais je napisao(la):Bem ti dijasporu, kako je moguce da je 90% gola seljacina u dijaspori
pa da su imali 2% pameti, mislim na obrazovanje, ne bi otisli vani, nego bi radli ovdje...
rijetko mozes cuti da je neko sa zavrsenim faxom za vrijeme rata otisao vani i nije se vratio...![]()
nece te poslodavac na bausteli pitati za koeficijent inteligencijeBlackPrince86 je napisao(la):gaga je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Anais je napisao(la):Bem ti dijasporu, kako je moguce da je 90% gola seljacina u dijaspori
Nije te stid pisat takve bljuvotine,i ti i Anais.Sta je sa onima koji su otisli u inostranstvo direktno iz logora?Oni koji su prognani sa svog ognjista,koje je spaljeno?Oni sto su otisli da spase raznesenu ruku ili nogu u nekoj zapadnoj klinici?Gdje bi se vratili ti ljudi?U ionstranstvo je otislo 90% ljudi koji su imali priliku.
Nije te stid pisat takve stvari,vozis novu C klasu u drzavi gdje se 30% auta (krseva) voza sa isteklom registracijom,i pametujes nesto,pokrij se dekom i nemoj se javljat vise
P.S.:moj kvocijent inteligencije je 128,cisto da znas da nas ima i pametnih u djaspori.
OK...RCat je napisao(la)::icon_exclaim:![]()