Salle Član 22.05.2012 #4.487 dinozzo je napisao(la): [/url][/img] old heroes Kliknite za proširenje... supermen ? WTF !?
LSD Član 22.05.2012 #4.490 TROUBLE_MAKER je napisao(la): Zadnja?:icon_confused: Kliknite za proširenje... uporedi slike :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
TROUBLE_MAKER je napisao(la): Zadnja?:icon_confused: Kliknite za proširenje... uporedi slike :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
emir_89 Član 22.05.2012 #4.491 ja sam to odma primjetio, kontam da su svi ovi nasi "heroji", gledam ostale i ne vidim slicnost sa drugima i onda mi bas nije bilo jasno :lol:
ja sam to odma primjetio, kontam da su svi ovi nasi "heroji", gledam ostale i ne vidim slicnost sa drugima i onda mi bas nije bilo jasno :lol:
TROUBLE_MAKER Član 22.05.2012 #4.492 Nisam ni obracao paznju na gornju sliku....A na donjoj, nisam primijetio nista neobicno!
tibor987 Član 23.05.2012 #4.497 OmO je napisao(la): Hoce neko gricnuti :lol: Kliknite za proširenje... Dobar, samo za potpuni dozivljaj fali jedna peperroni ljuta kobasicica izmedju buhtlica :lol:
OmO je napisao(la): Hoce neko gricnuti :lol: Kliknite za proširenje... Dobar, samo za potpuni dozivljaj fali jedna peperroni ljuta kobasicica izmedju buhtlica :lol: