Član

http://www.alim.ba/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=13&Itemid=55
Deyo je napisao(la):Staviš LED koje rade na 12V, one su par oko 5KM.
![]()
Adibg je napisao(la):pokušo sam ja sa bjelim ubodnim naišao na problem kad sam trebo vratiti plastiku nazad koja ide preko sijalice nisam mogao da je vratim uporedim i vidim da je ta bijela malo duža za debljunu plastike koja je na dnu sijalice i nisam mogao vratim stare i vozi inace mislim na ubodne koje idu u poziciju barem je tako kod mene pokušaj nista ne gubis koliko ja znam samo zamjeniš obične sijalice za bijele
Adibg je napisao(la):Pozdrav svim članovima ovako hoću da radim unutrašnje osvjetljenje auta pošto je svima dobro poznato da je to kod automobila Golf 3 jako loše odradjeno fabrički ja sam to planiro odraditi sa dijodama vidjao sam kod raje to odradjeno sa običnim dijodama ja sam ipak za malo bolju varijantu trebaju mi SMD DIJODE PLAVE gdje to mogu kupiti i koliko je para usput ima li neko da je to već radio pa da stupim u kontakt koliko je potrebno dijoda količinski moje lično mišljenje je da ovo bolje izgleda i svjetli nego sa običnim dijodama
priest je napisao(la):Ja ih u Banja Luci placam po 0,5 km bijele diode, i plave su ista cjena, a imaju i od 100 stepeni rasipanja svjetlosti, one su 0,6Ako kome treba, ja vam mogu nabaviti toga
Ove sa 100 stepeni su extra za raditi tablu i osvjetljenje, jer rasipaju svjetlost pod vecim uglom...