Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e nek si ovo nabavio druze,bas radi raznoraznih trkaca "furaca" koji se rasipaju konjima ko da su sarafi.... nek dodju pa nek izmjere pravu snagu na tockovima i da ne pricaju gluposti za svoja auta da idu ovako ili onako :123:
Ja mislio da malo komentarisete poster a vi se bacili na dyno tematiku
Al OK,shvatio sam sve.
Kad to sve pripremim sto se tice marketinga bice posebna tema za to na forumu sa pitanjima i grafikonima od clanova koji su mjerili svoja auta,uglavnom bice to sve uskoro,tako da ovde nemoramo otvarati pitanja i odgovore vezane za dyno.
Meni se sviđa plakat,jednostavan a zanimljiv i auta u prolazu će uspjeti viditi o čemu se radi,a ne neki komplikovan pa na kraju prođe auto i pita se poslije šta bi na plakatu
pa upravo,neko je pomenuo da je siromasan ali to je upravo greska na plakatima kad se opterecuju sa detaljima jer je najbitnije da se na blic pogled skonta o cemu se radi.
Ovo je vrhunska priprema i tematika i ovo je radjeno gotovo 20 dana.Mnogo verzija je bilo prije ove ali jednostavnost i tematika su atributi koji su morali da budu na prvom mjestu.
Meni licno je ovaj plakat veoma dobar i ja mislim da niko nece biti da ga pogleda i da zaboravi sta je vidio na njemu.
Hm,mozda da prevladavaju malo veci kontrasti u bojama,ono kao crno-narandzasto ili nesto takvako mi djeluje da se boja auta stopila sa pozadinom,ako razumete sta hocu da kazem.U principu ostalo na plakatu je ok,jednostavno i istice svrhu reklame.
Meni se sviđa plakat,jednostavan a zanimljiv i auta u prolazu će uspjeti viditi o čemu se radi,a ne neki komplikovan pa na kraju prođe auto i pita se poslije šta bi na plakatu