Član
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Ja imam problem sa alergijom...cim ova ambrozija pocne...u mene nos curi,kasljem,kisem...jedva disem!:lol::lol:
A oci , kao da sam vario bez zastitne maske! Ako zna ko lijek...pisite!
flonidan
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Ja imam problem sa alergijom...cim ova ambrozija pocne...u mene nos curi,kasljem,kisem...jedva disem!:lol::lol:
Flonidan i Histadin su navodno isti, mada meni flonidan ne pomaze kao histadin, pa probaj jedan od ova dva..TROUBLE_MAKER je napisao(la):Ja imam problem sa alergijom...cim ova ambrozija pocne...u mene nos curi,kasljem,kisem...jedva disem!:lol::lol:
lov2xlr8 je napisao(la):ljudi ba manite se alternativne medicine,pogotovo to usmrkavanje svega...usmrkaj kokaina i bice ti super.
doktori su doktori,ko ne vjeruje u doktore ima torabija i nek mu torabi skine i patike s nogu.
ljudi kad su u nevolji i go*no ce pojesti,u ovom slucaju usmrkati,jer ce reci joj ljudi sve sam probo pa probacu i to pa makar crko i tako probas i to.
iduci put prije nego budete smrkali sta,pogledajte malo sta sve ima u nosu,pogledajte malo koliko je to osjetljivo,kakve su nuspojave smrkanja rakije kroz nos.pogledajte malo sta su uzroci tih bolova u sinusima. nije to bas tako kako izgleda s vana.
da je nos namijenjen da se smrce rakija kroz njeg pilo bi se valjda kroz nos a jelo na usta.
prvo doktoru odete,pa kad doktor kaze dijete drago ne znamo sta ti je,idi smrci rakiju onda to i radi.
ps,nek neko proba benzin,ima savrsena svojstva odcepljivaca,a moze i cillit bang...on procisti sto ni coca cola nemre
sarajlicu probaj i operaciju,to je jako jako jednostavna operacija,a rakiju nastavi smrkati al na usta sa rajom
lov2xlr8 je napisao(la):odes ba kod doktora i ispitas sve,nece te skalpelom napasti kad se pojavis,sta se ba bojite doktora,idete samo kad je pred smrt,ni tad ne morate,tad hodzu popa zovnete i kapak
al zato se zgotivite u nekom gotivnom karavanu,e klasa neka full cool klima i to.
anamneza i konacna dijagnoza je nesto najbitnije,50% ih tu pogrijesi i idemo dalje
kad vas je neki dr pitao jel uzimate neke lijekove?samo ti turi neke i evo ti pij ih ,a ne pita jesil na metadonskoj terapiji odvikavanja od teških droga
evo vec me hvata alergija,ne mogu vise tipkati,
samo šmrčite rakiju
a sto se tice ovog onog,ima drugih foruma za lijecenje
znaci da ima nekog efekta, u novinama sam procitao clanak o tome i bas hvale te sobe, ali sve je to reklama, ali eto cim uhvatim vremena otici cu, pa javim jel sta pomoglosrdjo je napisao(la):rodjak vodio malog sina od 4-5 god u slanu sobu...ima valjda bronhitis, sta li vec, nije mogao spavati, problemi sa nosom, ne moze disati,...itd... kaze da mu je za nekih 20 min u sobi izaslo kilu slina i evo vec duze vremena nema nikakvih problema...sad planiraju ponovo otici...znaci sve preporuke za slanu sobu...