Fiste je napisao(la):Evo da ti ja odgovorim.
On nije cistio jer se povrartilo na normalu, odnosno auto normalno vuce.
M A R E X je napisao(la):Fiste je napisao(la):Evo da ti ja odgovorim.
On nije cistio jer se povrartilo na normalu, odnosno auto normalno vuce.
Upravo tako i ciscenje nije 150km koliko sam ja ore nave nego sam ja to nesto pomjesao....
ps. Nije preko 50km a vidis da kazu da mozes i sam
menso je napisao(la):... ako neko zna sta je u astre G ispod zadnjeg sjedista ima neki poklopac i kad ga otvorim imaju neke 2 cjevcice sta je to ako neko zna...
zen3dom je napisao(la):menso je napisao(la):... ako neko zna sta je u astre G ispod zadnjeg sjedista ima neki poklopac i kad ga otvorim imaju neke 2 cjevcice sta je to ako neko zna...
to bi trebala da ti bude pumpa za gorivo.
Otidji ti negdje i izmjeri kompresiju fino, nije to skupo, ali ces znati na cemu si, izmjeri kompresiju i pritisak ulja, pogledaj pumpu od goriva (ili obje, ne znam imaju li dvije ili jedna na astri), ako ti je recimo gorivo cesto bilo u rezervi moguce da je pumpa dotrajala jer nije bilo dovoljno goriva u rezervaru da je hladi.
menso je napisao(la):zen3dom je napisao(la):menso je napisao(la):... ako neko zna sta je u astre G ispod zadnjeg sjedista ima neki poklopac i kad ga otvorim imaju neke 2 cjevcice sta je to ako neko zna...
to bi trebala da ti bude pumpa za gorivo.
Otidji ti negdje i izmjeri kompresiju fino, nije to skupo, ali ces znati na cemu si, izmjeri kompresiju i pritisak ulja, pogledaj pumpu od goriva (ili obje, ne znam imaju li dvije ili jedna na astri), ako ti je recimo gorivo cesto bilo u rezervi moguce da je pumpa dotrajala jer nije bilo dovoljno goriva u rezervaru da je hladi.
a posto je ta pumpa znas li otprilike
elvir_123 je napisao(la):Druze po tvojoj prici to moze biti vakum pumpa a i magnetni ventili
sve je to jedno vakumsko sranje. nedavno sam na svojoj astri zamjenio vakum pumpu a i 1 od tri magnetna ventila. to ti je ono 90% jer sam se cesto susretao s tim
sad cijene ono otprilike
vakum pumpa 100 do 150 km polovna
magnetni ventil 50 km polovan