Skuter udario u BMW

Skuter udario u BMW

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nikad ti od osiguranja ne možeš dobiti koliko je realna šteta meni su za štetu od 500km jedva isplatili 330 poslije dvije žalbe...Eto što ti je država kod nas narkomani voze umjesto da ga stave negdje na kliniku i da ga liječe:icon_question:

Član
Ma popraviće se lim samo nek je zdravlja,a nadam se da taj više neće sjest za skuter,ako se sam ubije ok al može tako nekog ubiti e to je šteta.

Član
e bas radi tog razloga sta nece da isplate stvarnu vrijednost stete i govorim da se trebaju srediti papiri kod doktora za to ti moraju dati lovu a to ti je minimalno 1000 maraka pa i vise znam sta govorim a ako budes cekao da ti plate dijelove nacekat ces se a i nemogu ti drugacije procjenit vec kataloski a dijelovi nisu jeftini za bmw p.s. ima kod nas i branik i sajba i zadnja hauba u zelenoj i u takvoj slicnoj boji pa se javi ako bude trebalo

mozes izvuci fine pare, najbolje ti je uraditi predracun u nekom ovalstenom servisu, jer ce ti tamo za takvu stetu napisati da treba min. 5-6000 KM, jer znam iz iskustva licnog, slican je sudar bio samo sto ja nisam morao zadnju sajbu mijenjati, vec karambolku, haubu gepeka i jos nesto limarskih radova, srecom nista nije bilo od mehanike udeseno,u ovlastenom servisu su napisali u predracunu oko 7.500KM, zatim sam poslao predracun u osiguranje ovog sto je izazvao udes, i dobio sam otprilike pola para, a auto napravljeno za 700KM ukupno:icon_biggrin:

Član
napravices auto kako je bilo ali ipak nek je sve dobro proslo bez ikakvi mrtvi to je vazno

Super Moderator
u ja procita naslov reko neko se zabio negdje kad ono u tvog BMW-a... a joj brate
stvarno svako voza motore... treba ih policija bukvalno skidati sa motora ako nisu u mogucnosti da normalno voze

ima dosta stete na BMW-u jb ga... i stopa ti otisla... meni su ljepse fabricke od bilo kojih al tvoje auto pa ces staviti sta hoces naravno :D
da se to sve popravit samo ti izvuci sto vise para osiguranju :D

Član
jaba78 je napisao(la):
Odmah sam izasao da vidim jel ludak Ok a on je stajao pored Auta sav krvav i kaze " Odakle se ti pojavi Stari" kad mu glavu nisam odvrnuo.

Koji kreten! Cuj odakle se ti pojavi :icon_mad:

jaba78 je napisao(la):
Hvala bogu da se zabio u moje Auto nego da je necije dijete Ubio

Svaka cast druze ;)

Steta jarane :icon_sad: ali neka tebi nista nije bilo a ovo ce se srediti nekako .....
Joj sto mrzim ove "manijake" sa skuterima sto divljaju po gradu ccc :icon_mad::icon_mad:

IGY

Član
svakakvih sranja na cesti i to sve vise i vise iz ana u dan
nek je sve dobro proslo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.