Član
Jutros oko 7:40 kad sam isao na posao na nekih 500 metara od firme neki ludak mi umalo presjekao put jer je krenuo sa parkinga kod stadiona na glavnu ulicu pa kad me vidio uspio je svrnuti na parking. Nakon nekih 500 m sam trebao skrenut u bocnu ulicu ali mi je kolona vozila isla u susret tako da sam stao i cekao da kolona prodje. Inace imam obicaj pogledat povremeno na retrovizor. Kad sam pogledao na retrovizor imao sam sta vidit taj ludak je metar od mog auta sa nekih 60 KM/h i pokusava svnuti i onda sljedi prasak. Ja sam hvala bogu bio na kocnici dok sam cekao tako da se Auto nije ni centa pomakelo naprijed. Odmah sam izasao da vidim jel ludak Ok a on je stajao pored Auta sav krvav i kaze " Odakle se ti pojavi Stari" kad mu glavu nisam odvrnuo. Nakon toga sam pozvao Hitnu pomoc i oni su obavjestili policiju. Momak je slomio ruku i ostavili su ga na promatranje u bolnici u Orasju.
Inace tog momka znam po epileptickim napadima zbog odvikavanja od teskih droga
Skuter je keves.
Vidite koliko se odbio nazad ja samo nagadjam koliko je vozio.
Na BMW trebam mjenjat zadnje staklo poklopac od gepeka i zadnji branik.
Hvala bogu da se zabio u moje Auto nego da je necije dijete Ubio a tu je policija najvise kriva sto dopusta takvim da sjedaju na Skutere jer sigurno u terapiji ima Antidepresiva koji smanjuju refleske.
Inace tog momka znam po epileptickim napadima zbog odvikavanja od teskih droga
Skuter je keves.
Vidite koliko se odbio nazad ja samo nagadjam koliko je vozio.
Na BMW trebam mjenjat zadnje staklo poklopac od gepeka i zadnji branik.
Hvala bogu da se zabio u moje Auto nego da je necije dijete Ubio a tu je policija najvise kriva sto dopusta takvim da sjedaju na Skutere jer sigurno u terapiji ima Antidepresiva koji smanjuju refleske.