Skuter udario u BMW

Skuter udario u BMW

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jutros oko 7:40 kad sam isao na posao na nekih 500 metara od firme neki ludak mi umalo presjekao put jer je krenuo sa parkinga kod stadiona na glavnu ulicu pa kad me vidio uspio je svrnuti na parking. Nakon nekih 500 m sam trebao skrenut u bocnu ulicu ali mi je kolona vozila isla u susret tako da sam stao i cekao da kolona prodje. Inace imam obicaj pogledat povremeno na retrovizor. Kad sam pogledao na retrovizor imao sam sta vidit taj ludak je metar od mog auta sa nekih 60 KM/h i pokusava svnuti i onda sljedi prasak. Ja sam hvala bogu bio na kocnici dok sam cekao tako da se Auto nije ni centa pomakelo naprijed. Odmah sam izasao da vidim jel ludak Ok a on je stajao pored Auta sav krvav i kaze " Odakle se ti pojavi Stari" kad mu glavu nisam odvrnuo. Nakon toga sam pozvao Hitnu pomoc i oni su obavjestili policiju. Momak je slomio ruku i ostavili su ga na promatranje u bolnici u Orasju.

Inace tog momka znam po epileptickim napadima zbog odvikavanja od teskih droga

Skuter je keves.

DSC00097-1.jpg

Vidite koliko se odbio nazad ja samo nagadjam koliko je vozio.

Na BMW trebam mjenjat zadnje staklo poklopac od gepeka i zadnji branik.

DSC00096.jpg

100_0049.jpg

100_0050.jpg

100_0051.jpg

100_0053.jpg

Hvala bogu da se zabio u moje Auto nego da je necije dijete Ubio a tu je policija najvise kriva sto dopusta takvim da sjedaju na Skutere jer sigurno u terapiji ima Antidepresiva koji smanjuju refleske.

Član
Bogu hvala pa nikom ništa nije bilo, pa ni tom pacijentu. Shvaćam kakva je tlaka sad ponovno ovo praviti, al bude mašina opet kao nova.

Član
majke mu ga nabijem krvave trazi odstetu za sve idi ko doktora navedi da si trzno vratom i slicne gluposti mozes izvuc fine pare za to a kad ga vidis opet zube mu prosetaj
ali poslusaj me fino sredjuj odma papire da si se i ti ozljedio trzaj ovo ono ifino pare uzmi

Član
u jebote pa on je tebi pravo stete napravio....cccc...ajd sta ces..nikom nista a lim ce se ispravit;)

Član
nodiash je napisao(la):
u jebote pa on je tebi pravo stete napravio....cccc...ajd sta ces..nikom nista a lim ce se ispravit;)

Srecom imam donatorsko Auto od kojeg sam izvadio motor jest da sam Djelove ostavio majstoru i sad za njih moram platiti ali su mi dostupni i ne moram trazit po otpadima. A Sad cu nabacit Kristalne stopke to sam i planirao ali ne sad heheh

Član
bmwscaner je napisao(la):
majke mu ga nabijem krvave trazi odstetu za sve idi ko doktora navedi da si trzno vratom i slicne gluposti mozes izvuc fine pare za to a kad ga vidis opet zube mu prosetaj
ali poslusaj me fino sredjuj odma papire da si se i ti ozljedio trzaj ovo ono ifino pare uzmi

:cool:

Član

Nije frka stari mi je ljekar u mirovini pa je sve ove piklice sto rade kod nas poducavao kad su tek krenuli radit u domu zdravlja tako da mogu dobit sta hocu ali necu ja tako neka mi plate sto meni pripada a jos cu dobit od moje Firme nesto jer koristim svoje Auto za potrebe firme dok nam svabe ne kupe Vozilo.

Ne daj boze da je drugacije sve proslo i zahvalan sam bogu da nije nikog glave kostalo a ovo ce se sredit.

Član

drug, cjenim tvoje misljenje, al ne slazem se s tobom nikako..
NE treba se bogatiti na tudjoj nesreci...
ovo se svakom moze desiti, pa i tebi i meni, a zamisli da se ti nadjes u ovakvoj situaciji, eto slupan motor, kosti slomljenje, kaznu ce dobiti, i jos mu neko treba pristajati na muku, dosta ce on i ovako naucit iz sudara;)

Član
boss_C200 je napisao(la):

ovo se svakom moze desiti, pa i tebi i meni, a zamisli da se ti nadjes u ovakvoj situaciji, eto slupan motor, kosti slomljenje, kaznu ce dobiti, i jos mu neko treba pristajati na muku, dosta ce on i ovako naucit iz sudara;)

:cool:

Član
boss_C200 je napisao(la):

Posted by bmwscaner - Danas 09:17 PM
neces uzimati pare njemu nego osiguranju

Svi ste Vi u pravu. Cinjenica je da osiguranja pokusavaju da ne plate odstetu ili plate djelic marketinske vrijednosti popravke i dugo traje dok se isplati odsteta ostecenom. Zato cu ja vidit sutra kako ce se ponasat u Osiguranju i znam dobro radnike tamo ako budu odvratni ja znam sta cu uradit.

Tom momku nije prvi ni zadnji put da se skrha sa skutera..... (dobro ovaj put se zabio u gepek) jer je inace na Kokainu mozda nije ni svjestan sta je uradio ali bitno je da nikog ne ubije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.