M A R E X je napisao(la):Sta fali FK oprugama?!
ITALY je napisao(la):prodane jasta su, odma isti dan, ali prati oglase, bit ce opetLija je napisao(la):ITALY je napisao(la):ne radi to, ponarocito ne na corsi, naprijed mozda inekako da uspijes ali nazad ces havariju da napravis, jer su uske opruge u vrhu i na dnu, ako je skratis ne moze da nalegne fino i postoji mogucnost da ti ispadne ili da ti izbaci auto iz balansa na krivinama. poslusajgovorim iz vlastitog iskustva:icon_evil:
Skupi pare i kupi opruge, bile su nedavno opruge sa amortizerima za 150markica, nije ti to skupo za korsu
I ja... kaze se skracivanje a ne kracenje... hehe
prvo ja nisam nastavnik bos tako da j*es gramatiku..a drr hvala ti na inf ali cini mi se da su u mene opruge iste sirine da nisu suzene,barem nisam primjetio....a nisam ni obracao paznju...ali ipak hvala ubijedili ste me...ostaje CORSIKA OFF ROAD...hahaah a te opruge predpostavljam da su prodanee!!
a nisu prednje suzene al mislim da su zadnje u svih opela(ili bar u vecine) uske gdje nalezu na gumice.
teretanas je napisao(la):M A R E X je napisao(la):Sta fali FK oprugama?!
Marex tebi nikako iz guzice u glavu da dodje fino ti je objasnjeno i opet postavljas ista pitanja!:lol:
ITALY je napisao(la):ne radi to, ponarocito ne na corsi, naprijed mozda inekako da uspijes ali nazad ces havariju da napravis, jer su uske opruge u vrhu i na dnu, ako je skratis ne moze da nalegne fino i postoji mogucnost da ti ispadne ili da ti izbaci auto iz balansa na krivinama. poslusajgovorim iz vlastitog iskustva:icon_evil:
Skupi pare i kupi opruge, bile su nedavno opruge sa amortizerima za 150markica, nije ti to skupo za korsu
I ja... kaze se skracivanje a ne kracenje... hehe
sarajlic haris je napisao(la):drug imam ja sportske sa limex-ovi tacki od 50 litara stavicemo njih...hehe:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
napravio sam ti neonke kad ces ih preuzet...pozz
hocemol veceras u zivot
dajte ba ljudi ne krati opruge na porseu nego na korsi(bez uvrede drug)tolika rasprava nizasto nego eto mene u nedjelju sa brusilicom da mi to rijesimo...hehe