Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Škoda Yeti

Fele

Putovanja.ba
Administrator

Nedavno su se pojavile informacije o tome da Škoda krajem 2016. godine predstaviti i manji SUV model, kao rivala Nissanu Juke, Peugeotu 2008 i Renaultu Captur. Dakle, još jedan od novih modela kojima ovaj proizvođač planira da svoju globalnu prodaju za nekoliko godina poveća na 1,5 miliona vozila godišnje.

To praktično znači da će Škoda pored novog Yetija i većeg SUV-a Snowman sa sedam sedišta (navodno je u planu i Snowman Coupe), pomenutim Baby Yetijem (Fabia SUV) dobiti i treći SUV u svojoj gami.


Što se novog Yetija tiče (aktuelni je tu još od 2009. godine), na ovim nezvaničnim renderima je ideja jednog nezavisnog dizajnera koji pokazuje svoje viđenje druge generacije Yetija.

Renderi su inače bazirani na Seatovom 20V20 conceptu sa poslednjeg sajma automobila u Ženevi, a ovde treba napomenuti da će serijska verzija tog Seata i novi Yeti biti bazirani na istoj platformi. Naravno, autor rendera je na ovaj Yeti inkorporirao aktuelni Škodin dizajnerski rečnik.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs

Renderi: Theophiluschin.com