Skoda Superb ispred Panamere i RR Phantoma

Član
64650485388686168813.jpg

Ono što piše na početku kao da su od mene ukrali :kes - ja to ponavljam kao papagaj dugi niz godina već i na forumima i privatno u razgovorima... :kes
Obično kad ljudi kažu da im se neki auto sviđa, rijetko kad pod time misle na interijer, a u biti više od 90 % vremena u svom autu gledamo interijer ;)
Pa su i mene iznenadili ovi iz AMM-a, da je napokon netko to i shvatio...
A sad da je baš od svih automobila po tome najbolja jedna Škoda Superb, stvar je ukusa i može se raspravljati, iako se o ukusima ne raspravlja :eek:cale

Početnik
Bas sad kad sam bio na moru citao sam o ovome i govorim starom kaze Jest i dobora u picku materinu ;)

Superb je izuzetno prostran i odličan je što se tiče odnosa @value for money@ ali da ipak ima bolju unutrašnjost od Rolssa ili npr. Mercedesa S, e to je prilično smiješno

Legend
Porschefan je napisao(la):
Superb je izuzetno prostran i odličan je što se tiče odnosa @value for money@ ali da ipak ima bolju unutrašnjost od Rolssa ili npr. Mercedesa S, e to je prilično smiješno

ili od panamere, mislim da je uopste nije realno porediti sa tim autima...

Ne znam šta su točno gledali prilikom testiranja ali čudan je poredak: u prvih 5 npr. Rolls i Citroen DS :icon_question:

Član
Da svi gledaju omjer uloženo-dobiveno: jeli bi kruh i paštetu, nosili bijele majice i farmerke i vozili Škode i Dacije.

Srećom, živimo u drugačijem svijetu:D

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Da svi gledaju omjer uloženo-dobiveno: jeli bi kruh i paštetu, nosili bijele majice i farmerke i vozili Škode i Dacije.

Pa dobro,takav svijet bi vjerovatno bio pravedniji i logicniji u smislu da bi bilo manje gladnih i zednih.Neki seik placa noc u luksuznom hotelu 25 000 dolara(cista besmislica) dok u isto vrijeme u Africi svaki dan ko zna koliko djece umire od gladi.Jedan Ferari ili npr Panamera nema svrhu,oni su samo simbol ljudske tastine.

Član

:cool:

Član
tibor987 je napisao(la):
i to rece covjek koji vozi limenku od Puga i nosi trenerke :lol:

To je sporcki pug, skupe trenerke i zaboravio si lančić oko vrata:D

GTI FAN je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):

Pa dobro,takav svijet bi vjerovatno bio pravedniji i logicniji u smislu da bi bilo manje gladnih i zednih.Neki seik placa noc u luksuznom hotelu 25 000 dolara(cista besmislica) dok u isto vrijeme u Africi svaki dan ko zna koliko djece umire od gladi.Jedan Ferari ili npr Panamera nema svrhu,oni su samo simbol ljudske tastine.

Gdje si Isuse? Nisam te poznao:D

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Gdje si Isuse? Nisam te poznao:D
Spasi se dok ti je vrijeme izgubljena ovco :lol:

Ja bi rado imao neki od tih simbola taštine :D
I ja,nisam rekao da nebi naprotiv nebi se bunio :icon_biggrin:,ali ako se zelis spasiti morao bi ga prodati da udjes u kraljevstvo nebesko :icon_biggrin:
Nisi ni svjestan koliko si sretan sto nemas Ferarija :)

Član
Ko zna ko ju je parkirao ispred:icon_question::lol:

Član
Ocito ne shvacate bit ( barem vecina ) ovog clanka...da svedes recimo RR Phantoma na cijenu Superba, u interijeru bi imao jako prekrasan i extra kvalitetan prekidac za svijetlo i to je to ;)