Hvala i tebi... Ove feluge su se same javile da ih stavim na auto... Iz daleka izgledaju jos jace, jer se ne vidi prelaz sa feluge na gumu, pa feluga izgleda jos veca...ali kad legnu opruge, bice to puno bolje...
Kod mene su folije 100%, tako da se i ne vidi puno kroz njih, ako nije dan i ako se ne gleda kroz auto (jer je folija skroz crna, ako nema svjetolosti sa nekog drugog prozora da se kroz nju providi)... Sto se tice ovih sto bulje, obicno vidis da neki "opasni likovi" kao nesto bulje, ovo-ono, ali puno je tu vise obicnih pogleda na auto i znatizeljnih da vide ko to vozi... Obicno klinci (osnovna i srednja) trckaraju sa telefonima i aparatima i skljocaju okolo, to mi dodje smjesno...
Jedina mana je to sto vecina raje misli da su svi debili koji vozaju crna zatamljena auta... A ima nas i izuzetaka...
Zatamljena crna auta daju ti neku dozu mafijaskog imidza, pa sigurno da se kod nekih i javi strahopostovanje prema tebi...
Ali ima tu i prednosti, jer me cesto pustaju na mjestima gdje nemam prednost, jednostavno stanu i pokazu da prodjem iako sam ja stao gdje sam i trebao ili na bazenu ljetos, dodjem na ulaz i naravno u svoj toj guzvi se nadje rezervisano mjesto za mene, koje je do tada bilo zagradjeno...
Skoro sam bas komentarisao sa drugovima, ok je sto me gledaju cure, mogu shvatiti i one koje drze momka za ruku i okrecu se za mnom, ali ne shvatam mlade mame, guraju dijete u kolicima i okrecu se...
Da ti ne kvarim vise temu... Skoda je super bez b....