Pa u planu su xenoni oem, a takođe i nivelacijski senzori ali otom potom.Jedan od uslova za fabričke xenone su perači i oni će ubrzo biti riješeni a farovi će malo pričekati jer su preskupi a i dok se sve nabavi trebat će vremenaOdlično..baš me zanima kako će ispasti projekt s xenonom
Nivelacijski senzor?
Malo ću još pričekati možda mi izlete da su bliže i da nisu skupi.Hvala ti u svakom slučajuMislim da kolega još nije prodal svoje..možda je pala cijena..
Očeš da pitam?
Ima na piku 100 km polovan a 190 nov i ukucaj na piku na yatour i vidiDruze, kako doci do ovog dmc interfacea, imam mfd u golfu i dosadilo mi,prziti cd-ove :/
Vidio sam to prije ali najviše bih volio oem xenon farove onda bi to bilo tohttp://forum.skodahome.cz/topic/63076-bi-xenon-projektory/
Meni ovo izgleda dobro kao zamjenska solucija
Hvala druže.Radim onoliko koliko mogu i koliko mi dozvole mogućnosti i finansije ali uglavnom 99% gledam da sve bude orginal OEMOvo mi je u top 3 radova na forumu, jer mi je draže kad se rade sitnice nego nesta veće,radiš prave stvari i svaka ti čast,samo naprijed guraj majstore!