Član
vjerovao ili ne stvarčica je odličnau što je taj parot dobra stvar
vjerovao ili ne stvarčica je odličnau što je taj parot dobra stvar
bolja je vidljivost ,a i izgledom puno ljepše izgledaznaci dobre ove sijalice jel? vidljivost bolja?
bolja je vidljivost ,a i izgledom puno ljepše izgleda
Drug mozes uzivo vidjeti razliku da se nađemo i vidiš.Sibni koju sliku tih sijalica navecer kako svijetle, ja hocu mijenjat na korsi pa se premisljam hocu li xenone jer nemam sociva
Ja sam svoje platio 26,50km orginal germany proizvodnja.Cijene su razlicite od radnje do radnjei cijenu takodje
Neću smd diode nego ove sijalice što ja tražim su kao klasične ubodne u plavkastoj boji je staklo a svijetli bijelom bojom.Ukucaj na googlu osram cool blue w5w pa vidi koje trazim.te nemaju na buvljakuPozicije imaš na buvljaku kupiti...imaju jedan ili dvojica koji prodaju te nove stvarčice za auta, pa navrati jednom. Jednostvanije i od pika i od ebaya. Ja sam kupio sebi, i par ubodnih sijalica sa više dioda 10KM....ima i sa manje i jeftinije su malo.
Dobra je samo ju puknes u citavu u crno i bice extraDa li bi valjala ova mattig maska na moju octaviju samo je treba prefarbati dobijam je povoljnoPogledajte prilog 49391
Neću smd diode nego ove sijalice što ja tražim su kao klasične ubodne u plavkastoj boji je staklo a svijetli bijelom bojom.Ukucaj na googlu osram cool blue w5w pa vidi koje trazim.te nemaju na buvljaku
Pa i ja tako otprilike mislim.ja sam za da stavis masku, ofarbaj rub maske u boju auta a ove sace u mat crno