"Škoda fabija" udarila pješaka, izvalila semafor i završila na krovu

"Škoda fabija" udarila pješaka, izvalila semafor i završila na krovu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Alipašino Polje u Sarajevu
70354udes.jpg


Teže povrijeđen Dželadin Kojić * Vozač uništenog automobila prošao bez ozljeda

U saobraćajnoj nezgodi koja se jučer oko 12.40 sati dogodila na Bulevaru Meše Selimovića, na Alipašinom Polju u Sarajevu, povrijeđen je pješak Dželadin Kojić. Njega je udario automobil "škoda fabija" (387-T-008) koji je vozio Nurija Balić.

Svatovska kolona

"Škoda" je, krećući se iz pravca Ilidže ka centru grada, izletjela s ceste, zakačila pješaka, udarila i izvalila semafor i saobraćajni znak, a potom se prevrnula na krov te udarila i oštetila kiosk.
U nezgodi je učestvovao i "mercedes" (150-E-776) za čijim upravljačem se nalazio Kemal Pehlivan. Krećući se u svatovskoj koloni, vozač "mercedesa" skrenuo je na semaforu iz pravca grada ulijevo.
Vjerovatno se, dok je kolona još sjekla glavnu saobraćajnicu, vozilima koja su čekala iz pravca Ilidže upalilo zeleno svjetlo na semaforu. Tada je naišla "škoda" čiji je vozač, kako bi izbjegao sudar s "mercedesom", izgubio kontrolu nad volanom i izletio s ceste.

Pukao mišić na nozi

Na "mercedesu" je pričinjena manja šteta, dok je "fabija" skoro potpuno uništena. Vozač je prošao bez ijedne ogrebotine.
Povrijeđeni Kojić prevezen je u CUM bolnice Koševo, gdje su mu ljekari konstatirali težu povredu, pucanje mišića na nozi.
Samo pukom srećom izbjegnute su daleko teže posljedice, jer je "škoda" s ceste izletjela tačno na pješačkom prijelazu, na kojem u tom trenutku nije bilo više osoba.
 
Član
hihihi...bio sam ove kad se ovo dogodilo samo nisam ni vidio ovu fabiju..ja konto kucnuli se svatovi sami hehehe..gledao sam samo pravo,a tamo desno od mene havarija bila hehehee :))
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top