Skidanje rukohvata - Golf V

Skidanje rukohvata - Golf V

Član
zna li iko kakav link kako se skida desni rukohvat u golfu 5???
skinuo sam vozacev, i od suvozaca izvrnuo 2 sarafa ali nece ni da makne...
zna li ko kako? da ne polomim sta pa belaj :)
hvala svima

Administrator
RE: skidanje rukohvata

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2749615 vidi moze li ti ovo pomoci?

Član

gledao sam to drug... dodje do druge i pise samo da se izvrnu 2 sarafa, posle nista...

Član

Ako bi samo onaj rukohvat skidao ja mislim da ne moze, da ide sa kompletnim tapacirungom vrata... Skines onu plastiku sa njega i izvrnes dva serafa ispod i vidis okolo da nema jos gdje seraf i onda ti je ostali kompletan tapacirung na zabice (kopce), a da samo njega skines ja mislim da nece ici, nisam siguran, skidao jesam ali davno i ne sjecam se da se moglo, mozda grijesim...

Član

i meni se cini da je tako... ma farbam rukohvate pa reko da vidim kako ide, nista onda papira oblijepiti dobro i opleti :)
hvala vam na odgovorima

Administrator

ako je tako... onda skines komplet sa tapacirungom i mora biti nacin da se to skine, mozda imaju kakve kopce sa zadnje strane tapacirunga...

mozda se javi jos neko, ko zna...

Član

ma nesto mi se ne skida tapacirung, sad zima da mi ne popucaju zabice hladno jbg... hvala svima ;)

Administrator

pa sacekaj onda da otopli ujedno i radi susenja farbe a pogotovo radi farbanja, da ne bi ofarbao tapacirung...
radije izgubi jos pola sata na skidanje tapacirunga nego da se poslije kajes sto nisi skinuo, ako bi kojim slucajem i njega malo ofarbao....
sretno;)

Član
Kada skines tapac, imas 2 ili 4 sarafa kojim je rukohvat pricvrscen za tapac, dakle moras skinut tapac, pa ces vidjet sa druge strane 2 ili 4 sarafa ne sjecam se tocno...