sata3000 je napisao(la):Hvala na odgovorima....samo nikad nisam cuo za taj skid boju,ja sam do sada koristio desol i lavakol,pa nez ima li ga kod nas nabavit
Sarajlic je napisao(la):sata3000 je napisao(la):Hvala na odgovorima....samo nikad nisam cuo za taj skid boju,ja sam do sada koristio desol i lavakol,pa nez ima li ga kod nas nabavit
Druze fakticki to ti je isto![]()
sata3000 je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):sata3000 je napisao(la):Hvala na odgovorima....samo nikad nisam cuo za taj skid boju,ja sam do sada koristio desol i lavakol,pa nez ima li ga kod nas nabavit
nez mozda je jace,ako su ovi momci skidali sa tim...ja sam probao sa desolm ne ide
Sarajlic je napisao(la):sata3000 je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):sata3000 je napisao(la):Hvala na odgovorima....samo nikad nisam cuo za taj skid boju,ja sam do sada koristio desol i lavakol,pa nez ima li ga kod nas nabavit
nez mozda je jace,ako su ovi momci skidali sa tim...ja sam probao sa desolm ne ide
Ja sam radio i sa skidom i sa desolom,99% isto no eto probaj pa nam javi da nije skinuto :icon_biggrin:
Nego neide mi u glavu da se pjeskarenjem nemoze skinut :icon_eek:
mokeBass je napisao(la):bas cu kupiti tu skid boju, ma nemogu ovo smirglati ruke otpadose