Situacija se promjenila...

Situacija se promjenila...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Drug, ne idemo u ekstreme, sve to stoji itekako, ali ja govorim o necemu konkretnom. Kad si zadnji put vidio da je neko pitao nesto da stvarno ima veze sa "tuningom"? Evo ti moj problem, kada sam ubacivao motor iz alfe u svoju cromu, nisam imao pojma sta da radim s poluosovina, kako da uglavim poluosovine od v6 u neadekvatnu glavcinu, interesovalo me moguce opcije sta da radim, i kako da prepravljam? Pravac www.cbc.rs i dobijem odgovor na pitanje, a mislis da bi dobio odgovor na takvo pitanje ovdje? Stvarno, eto pogledaj, kad je zadnji put neko pitao nesto KONKRETNO da se "tunira" na autu?

Poenta - u kratkim crtama. Ja sam itekako za zajebanciju, par svjedoka ukljucujuci deyu, al_galonea i jos par su vidjeli sta se radi s foruma kad smo raspolozeni :D ali mislim da opcenito neozbiljna (ne samo po ponasanju, i zajebanciji po forumu, nego opcenito, u pristupu autima) "odbija" neku da kazem raju koja bi i imala nekog konkretnog znanja da podijeli s nama. Jednostavno, ovdje nema previse zainteresovane publike za tako nesto.

Član
i definitivno da su opvde spameri najaktivniji zato i jeste najvise takvih postova!!!
A to da neki pridoslica spama nidje veze zna se ko su ovde spameri i toga treba kao i svagdje a i brate ima pretjerivanja ali meni licno ne smeta jer kad sam procitao ove 4 strane bar sam se nasmijao a ne otisao u razmisljanje o diznama i dihtunzima koji se vezu preko gefufne za elektro upaljac koji je glavno uzemljenje za plavu zicu koja emituje biomehanicka svojstva

Početnik
ja opet naglasavam da pojma o autima nemam niti me to nesto aman zaman interesuje... ali vjerujem da si trazio pitanje na svoj problem da bi ti neko ko poznaje tematiku vrlo rado pomogao... znaci spama, konkretnih odgovora, ozbiljne priche, shale i zajebancije, ma svega ba ljudi mora biti na jednom dravom i normalnom forumu i to je to. mi ovako mozemo raspravljati do prekosutra. evo sta ti je ovo, jel ovo neki odgovor na neko pitanje o TUNINGU ili spam ajd mi reci?

Član
ovo je u offtopic dijelu foruma, i vezano je za samu situaciju na NASEM forumu, ne pricamo o situaciji o spamerima na CNN-ovom portalu :D

Ma ne ocekujem ja ovdje hardcore inzinjere da vise i dijele savjete i pametuju, ali slozit ces se samnom da je previse OFFTOPICA za jedan, u osnovi, autmobilisticki forum...

Član
istinu zboris mudri covjece:icon_smile:
ali opet nabolja ekipa ovog 4uma su offtopicari.
Meni bude cast kad mi bulex nexus i ostala spam ekipa zaspama garazu:lol::lol:

Član
trizex je napisao(la):
ovo je u offtopic dijelu foruma, i vezano je za samu situaciju na NASEM forumu, ne pricamo o situaciji o spamerima na CNN-ovom portalu :D

Ma ne ocekujem ja ovdje hardcore inzinjere da vise i dijele savjete i pametuju, ali slozit ces se samnom da je previse OFFTOPICA za jedan, u osnovi, autmobilisticki forum...
Trizex dragi nitko se nece sloziti sa tobom, vidis da ovaj forum masovno naseljavaju spameri... I kada kazem da je se trebao godinu dana ranije regat, da vidi situaciju na forumu kakva je bila, i raju koja je spremna pomoc 24h na dan, a ne sad ovo, pise tko sto hoce, nije bitno jel ima neke veze sa pitanjem il nema, bitno je da je on napisao post....Brate ja ako ne znam odg na postavljeno pitanje, ja i ne odgovaram, pustim da ogovore ljudi koji znaju..

Član
Triza ti poceo radit ko automehanicar i odjednom offtopic je za tebe umro:icon_question: a kad si mlataro tipakama po svakoj temi na koju si stigo i drzo forum budan do 5 ujutro jer nisi imo pametnijeg posla onda je offtopic bio dobar:icon_question:
Koja si ti sisa nevidjena:D

Član
nodiash je napisao(la):
Triza ti poceo radit ko automehanicar i odjednom offtopic je za tebe umro:icon_question: a kad si mlataro tipakama po svakoj temi na koju si stigo i drzo forum budan do 5 ujutro jer nisi imo pametnijeg posla onda je offtopic bio dobar:icon_question:
Koja si ti sisa nevidjena:D

Nody, vec sam napisao, ne pratis, kad je zajebancija, onda je zajebancija da valja, ali ne po citav dan, kud stignes, samo da se laprda. Ja "automehanicarim" vec dobre 3 god za svoj ceif, a to je, vjerujem, i prije nego sam se uclanio na ovaj forum.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.