Član
Drug, ne idemo u ekstreme, sve to stoji itekako, ali ja govorim o necemu konkretnom. Kad si zadnji put vidio da je neko pitao nesto da stvarno ima veze sa "tuningom"? Evo ti moj problem, kada sam ubacivao motor iz alfe u svoju cromu, nisam imao pojma sta da radim s poluosovina, kako da uglavim poluosovine od v6 u neadekvatnu glavcinu, interesovalo me moguce opcije sta da radim, i kako da prepravljam? Pravac www.cbc.rs i dobijem odgovor na pitanje, a mislis da bi dobio odgovor na takvo pitanje ovdje? Stvarno, eto pogledaj, kad je zadnji put neko pitao nesto KONKRETNO da se "tunira" na autu?
Poenta - u kratkim crtama. Ja sam itekako za zajebanciju, par svjedoka ukljucujuci deyu, al_galonea i jos par su vidjeli sta se radi s foruma kad smo raspolozeni ali mislim da opcenito neozbiljna (ne samo po ponasanju, i zajebanciji po forumu, nego opcenito, u pristupu autima) "odbija" neku da kazem raju koja bi i imala nekog konkretnog znanja da podijeli s nama. Jednostavno, ovdje nema previse zainteresovane publike za tako nesto.
Poenta - u kratkim crtama. Ja sam itekako za zajebanciju, par svjedoka ukljucujuci deyu, al_galonea i jos par su vidjeli sta se radi s foruma kad smo raspolozeni ali mislim da opcenito neozbiljna (ne samo po ponasanju, i zajebanciji po forumu, nego opcenito, u pristupu autima) "odbija" neku da kazem raju koja bi i imala nekog konkretnog znanja da podijeli s nama. Jednostavno, ovdje nema previse zainteresovane publike za tako nesto.