Situacija se promjenila...

Situacija se promjenila...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Brate vala sam se lijepo iznenadio kada sam dosao doma i nakacio se na net, te na forum... Ne znam jeste li vi primjetili,al ovaj forum se donekle pretvara u pijacu, svak svakome ulijece u teme, te valja gluposti koje nemaju veze sa themom i slicno...Te je pun k...c spamera kojima je u cilju da bilo sta napisu da bi dobio jedan post... Ja ne kazem da treba biti prestrog,al nisam ni za to da se "pojedina" raja opusti kao sto je sad, mislim da bi "pojedini" modovi trebali svoju duznost shvacati malo ozbiljnije,pojedini modovi rade svoj posao kako treba,dok vecina samo surfa kroz forum i ne obraca paznju na postove i gluposti koje se pisu po themama...
Bez ljutnje molim, to je moje misljenje... LP :D

Član
Eh kad bi vi znali koliko mi spama pobrišemo i uradimo raznih korekcija za jedan dan,zamantalo bi vam se :D

Činjenica je da ima spama,ali također je činjenica da ovo nije zatvor nego se balansira,kad čelni ljudi odluče da se pretjeralo sa spamom,primjetićete razliku..

Putovanja.ba
Administrator
Ma 100 ljudi 100 cudi, nemoze se nikad svima udovoljit, nekom je tu do sale, nekom da nesto nauci, nekom da spama... zajednicko je svima da bjezimo od realnosti i odmaramo mozak :D nek je samo veselo, proci ce i spam.

Član
Nexus je napisao(la):
ma tu smo zbog zabave,ja ne znam zasto se brise spam,to je komentar kao i svaki drugi:D

:lol::D

a stvarno ne kontam ovakve komentare,pa jbt imas vise podforuma i svako nade nesto za sebe.Nisam dosao ovdje da ljudima po citav dan objasnjavam kako nesto popraviti,davati komentare po citav dan kako je to extra,fino odradeno itd.Dodem ko covjek da se malo opustim,vidim sta se radi,jel ko sta novo odradio,malo se zahebavati,citati novosti a ne da se opterecujem :).Slazem se da ne mozes postavljati glupe komentare tamo gdje im nije mjesto ali imaju moderatori i brisu a opet ne moze se sve na njih prebaciti jer NIJE njihov posao i nisu placeni da ovdje dodu i samo brisu i prate,i oni dodu kao i ja da se malo opuste i odmore.

PS.slazem se da treba ovog nexusa i ima neki lik nick mu ja mislim nodiash tako nesto,njih dvoicu treba banovati s ovog foruma jer prave neravnotezu izmedu spama i normalnih postova :lol::lol: :D

Legend
Samim postavljanjem ovako neozbiljen teme otvorio si im vrata i mogucnost da jos vise spamaju. Jarane toliko su te zaspamali da si se i sam pretvorio jedan veliki spam :lol:

:lol:

Oj cuj spam, evo sad sam svoj post spamam... uf glava me zaboli. ..:D

Početnik
ma glupst cista... na forum se ima pravo prijaviti neko ko zna o autima nesto, a takodje i mi sto neznamo... nekome je vid zabave citati i pisati o autima, nekome zajebavati se, nekome spamati, nekome samo citati tudje postove itd itd itd... slobodan izbor bratte i svako radi sta zeli... zna se gdje se spama, a gdje ne... a ako se nekome pocne spamati u nekoj bitnoj temi i to mu zasmeta, uvijek postoje moderatori koji ce to sigurno pobrisati sami ili na molbu onoga ko je otvorio temu.

Član
Evo ja se iskreno izvinjavam ako se tko nasao uvrijeđen ovom themom ili nekim mojim postom..Samo sam htio reci neke stvari, i odma ste se poceli zahebavati, sto dokazuje neke cinjenice koje sam naveo u prvom postu ove theme... Malo ozbinjosti nebi lose doslo,al boze moj sta je tu je...
No dobro just keep on...

Član
Kome je potrebna ozbiljnost bavit ce se drugim stvarima a ne citav dan visiti na forumu...ovo je zabava druze...meni sluzi kao ubijanje dosadnih sati na jos dosadnijem poslu i kad forum budem shvatao ozbiljno nece me vise ni biti na istom...;)

Legend
jest vala ako cu se bavit ozbiljnijim stvarima to ce biti negdje drugo a ne na forumu,jebote ne znam sta vam je u zadnje vrijeme,non-stop se svadjate prepirete,smucilo mi se vise citat takve postove,daj malo jebote nasmijesite se,da je sve ozbilja na forumu mislim da ne bi ni opstao...

Član
za clanove foruma (off-topic)

bhtuning team

-Postovani clanovi foruma, molimo Vas da malo vise obratite paznju na OFF u pojedinim temama tj. da se teme ne zatrpavaju OFF-om i nevaznim komentarima jer za to postoji Chat.
- Svaki nevazan komentar i skretanje s teme imat ce za posljedice brisanje istog komentara, i upozorenje clanu foruma, a clanovi koji se ne budu pridrzavali ovoga dobijat ce negativne reputaciji.
- molimo sve clanove da ovo shvate ozbiljno i da svaki neprimjeren komentar prijave ADMINISTRATORIMA ili MODERATORIMA
Evo jedan veliki dokaz da modovi ne rade posao!

Član
Serete ba k'o foke. Error je upravu, barem djelomicno, nisam za to da se sad sankcionise SVAKA zajebancija, ali ovo je najmanje od svega auto forum. Kazete da dodje kao razbibriga? Milion je sarajevox-eva, burek-a, i inih foruma na netu, gdje se moze cavrljati do mile volje. A u ovom slucaju je manjina, OFFTOPIC dio foruma, gdje se cavrlja beze, postala vecina. Manjina su postovi koji imaju veze sa OPSTOM temom, a to je - bhtuning. TUNING.

Kako drugacije opisati situaciju u kojoj ja, kada trebam neku pomoc u vezi s autom, mehanikom ili nekom informacijom (lupam, da li pase ova celjust na ovu kombinaciju diskova) ni ne pomisljam da upitam ovdje, kad znam da cu dobiti bar 5 komentara tipa, "ne znam, ja to nisam radio, i vidi na googlu" ?

Početnik
ma grijesis prijatelju... ko god je trazio pomoc, koliko moje oci vide i dobio je

http://www.bhtuning.com/thread-22688.html
http://www.bhtuning.com/thread-20619.html
http://www.bhtuning.com/thread-22106.html

ajd ti meni daj neku temu da neko nije dobio pomoc, naravno ako mu ljudi mogu pomoci... spama, shale i zajebancije treba da ima na svakom zdravom forumu ba, a ne neka ukocenost i kretenluk.

edit: ovo iznad je samo bezveze par primjera da vidish da se pomoglo, normalno ima ozbiljnih postova ima ozbiiljnih tema, svega i svacega... a ako je forum namjenjen cisto TUNINGU kao sto kazes, onda clan neki cim prvi post napise nevezan za tuning treba ga brisati jbg.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.