eddo Član 18.10.2010 #16 RE: nesto i od mene...ICE setup... il jednostavno kupi ribice i mani se spl-a ... :lol:
Bekir_SA Član 18.10.2010 #17 RE: nesto i od mene...ICE setup... eddo je napisao(la): il jednostavno kupi ribice i mani se spl-a ... :lol: Kliknite za proširenje... 200L Biljni :lol: dam ga jeftino sa svom opremom i ribicama, ne znam na koliko je tuniran nisam racunao :lol: :icon_exclaim:
RE: nesto i od mene...ICE setup... eddo je napisao(la): il jednostavno kupi ribice i mani se spl-a ... :lol: Kliknite za proširenje... 200L Biljni :lol: dam ga jeftino sa svom opremom i ribicama, ne znam na koliko je tuniran nisam racunao :lol: :icon_exclaim:
adi187 Član 18.10.2010 #18 RE: nesto i od mene...ICE setup... Ako je Alpine akvarijum a ribice GZ uzmi odma Dobar projekat sretno u nastavku radova pa se provozajte malo i do nas da napravimo kakvo okupljanje pa poslusamo to
RE: nesto i od mene...ICE setup... Ako je Alpine akvarijum a ribice GZ uzmi odma Dobar projekat sretno u nastavku radova pa se provozajte malo i do nas da napravimo kakvo okupljanje pa poslusamo to
M marko_v Član 18.10.2010 #20 RE: nesto i od mene...ICE setup... a vidjecemo da skontamo neki meet pa da vidimo sta i kako... @bekir: ako je biljni jel dodju one 5 kW biljcice uz njega ?
RE: nesto i od mene...ICE setup... a vidjecemo da skontamo neki meet pa da vidimo sta i kako... @bekir: ako je biljni jel dodju one 5 kW biljcice uz njega ?
Bekir_SA Član 18.10.2010 #21 RE: nesto i od mene...ICE setup... Naravno, kako ce biljni bez biljcica a dodas jos malo dobijes jos jednu biljcicu, sada novu sa carbon dust cap-om
RE: nesto i od mene...ICE setup... Naravno, kako ce biljni bez biljcica a dodas jos malo dobijes jos jednu biljcicu, sada novu sa carbon dust cap-om
M marko_v Član 18.10.2010 #22 RE: nesto i od mene...ICE setup... znaci ima jedna ribica koja se zove Debeli Dule... i po tvojoj prici fino ti nju tovis,al je malo skupa za odrzavat...
RE: nesto i od mene...ICE setup... znaci ima jedna ribica koja se zove Debeli Dule... i po tvojoj prici fino ti nju tovis,al je malo skupa za odrzavat...
M mahir69 Član 25.10.2010 #24 RE: nesto i od mene...ICE setup... alpine radio oduzet.... magus oduzet....sta ces sad
M marko_v Član 26.10.2010 #25 RE: nesto i od mene...ICE setup... pojacalo otislo,player otisao...kao sto rece bekir: nova sezona pa ajmo jovo na novo...
RE: nesto i od mene...ICE setup... pojacalo otislo,player otisao...kao sto rece bekir: nova sezona pa ajmo jovo na novo...
menjic Član 26.10.2010 #26 RE: nesto i od mene...ICE setup... De ti te kablove sakrij i cuvaj dok Mahir nije i po to dosao.
Bekir_SA Član 26.10.2010 #27 RE: nesto i od mene...ICE setup... marko_v je napisao(la): pojacalo otislo,player otisao...kao sto rece bekir: nova sezona pa ajmo jovo na novo... Kliknite za proširenje... pa da sve novo evo ga via Slovenia kompletan recon, morali smo dati i carbonski dust cap, jer nam se papirni previše zavijao, a kevlar smo olakšali, tako da sub radi odazivnije ovo i biljčica ima da gluh hodaš
RE: nesto i od mene...ICE setup... marko_v je napisao(la): pojacalo otislo,player otisao...kao sto rece bekir: nova sezona pa ajmo jovo na novo... Kliknite za proširenje... pa da sve novo evo ga via Slovenia kompletan recon, morali smo dati i carbonski dust cap, jer nam se papirni previše zavijao, a kevlar smo olakšali, tako da sub radi odazivnije ovo i biljčica ima da gluh hodaš
M marko_v Član 26.10.2010 #28 RE: nesto i od mene...ICE setup... sretno ovaj put...da bar sezonu preguras sa njim... @menjic: nista to,ovo sto je ostalo ostaje kod mene,za sad mi u autu sviraju napojni kablovi i sistemi...
RE: nesto i od mene...ICE setup... sretno ovaj put...da bar sezonu preguras sa njim... @menjic: nista to,ovo sto je ostalo ostaje kod mene,za sad mi u autu sviraju napojni kablovi i sistemi...
M marko_v Član 26.10.2010 #29 RE: nesto i od mene...ICE setup... vidim da se svi furaju na GZ pa moram malo i ja...velika investicija...novi cincevi...ako ne bude bar decibel vise razocaracu se u svabe... tnx 2 mahir...
RE: nesto i od mene...ICE setup... vidim da se svi furaju na GZ pa moram malo i ja...velika investicija...novi cincevi...ako ne bude bar decibel vise razocaracu se u svabe... tnx 2 mahir...